Open tray error 360

Discussion in 'Xbox 360 - Console, Accessories and Hardware' started by DinohScene, Nov 11, 2011.

Nov 11, 2011

Open tray error 360 by DinohScene at 2:37 AM (629 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. DinohScene
    OP

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,900
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    So.
    I'm getting a "broken" 360 tomorrow.

    The guy who was willing to sell it to me told me that it has the "Open tray" error.
    He also told me that the box never suffered overheating etc.
    He always kept it in an open space.

    I'm planning on fixing the drive so that I can use the 360 myself.


    So my question to you all!

    Should I fix the box and hardware hack it.
    Playing homebrew games etc.

    or

    Fix the box.
    Keeping it stock and using it as my main Live box and hardware hack my other 360 (wich is a flashed box)
     
  2. 431unknown

    Member 431unknown Greatness Awaits

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    2,055
    Country:
    United States
    I'd fix it and keep it as stock and hardware hack the other one since you have its dvd drive flashed already.
     
  3. Nujui

    Member Nujui I need something to do.

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    3,933
    Location:
    Dreamland.
    Country:
    United States
    I'd go with stock as well. It's good to have one for backups and one for live.
     
  4. dilav

    Member dilav GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    If it is jtag able I would jtag it rather than updating the dashboard. Probably unlike tho.

    If not I'd keep it stock also.
     
  5. DinohScene
    OP

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,900
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    I can put a glitch chip in both of them so it won't really matter which one gets hardware hacked ;p

    My flashed box is an 360 Elite.
    The broken one is probably a 360 Pro box (based upon the 60 gig hard drive)

    Anyway I'll get the 360 in an hour or 6ish......
     
  6. DinohScene
    OP

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,900
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    Right.

    I've got the 360.
    It has a Falcon mobo as I suspected.

    If I can't fix the Open Tray error without replacing it with an other DVD drive I'll hardware hack this one.
     

Share This Page