Only encountering Aploader size zero with Pokemon GC games

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ShiftyMasty, Jul 6, 2016.

  1. ShiftyMasty
    OP

    ShiftyMasty Newbie

    Newcomer
    4
    1
    Nov 19, 2015
    United States
    I've been using dios mios on my softmodded launch Wii with great success for a while now but for some reason I cant get it to play pokemon channel or pokemon Colosseum, I tried searching for help but I can only find people with different problems related to this fatal error.

    I've tried downloading the ISOs from different places, tried using Wiiflow instead of cfg usb, tried messing with all kinds of settings but I cant seem to get this working

    If any one out there can help or has a similar problem I'd really appreciate it
     
  2. GreyWolf

    GreyWolf GBAtemp Psycho!

    Member
    4,028
    778
    Mar 2, 2015
    United States
    Check the hash of the discs and make sure they're good. You can use the tool in my sig to do it automatically.
     
  3. ShiftyMasty
    OP

    ShiftyMasty Newbie

    Newcomer
    4
    1
    Nov 19, 2015
    United States
    Looks like the hashes match up. so it shouldnt be the ISO right?
     
  4. GreyWolf

    GreyWolf GBAtemp Psycho!

    Member
    4,028
    778
    Mar 2, 2015
    United States
    Nope. If it says "Found" then they're good. Have you tried running them under Nintendont? I know they work on it as I have both. It could just be a problem with DIOS MIOS.
     
    ShiftyMasty likes this.
  5. ShiftyMasty
    OP

    ShiftyMasty Newbie

    Newcomer
    4
    1
    Nov 19, 2015
    United States
    Wooo It worked, thanks a ton man, I think I'll be using Nintendon't from now on :)
    Strange problem with Mios though.
     
    GreyWolf likes this.