1. Reecey

    Reecey Mario 64 (favorite game of all time)
    Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    5,742
    Country:
    Hi guys,

    I actually worked it out in the end I was missing the Microsoft 2013 C++ packages to get it to run properly which I didn't know on the other laptop it was missing. So I have got my folder all extracted so could someone just please explain or pictures how it all goes on your sd card, if that's ok. Thanks.
     
    Last edited by Reecey, Oct 2, 2015
  2. Maximilious

    Maximilious *whistles his distinct tune*
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    2,570
    Country:
    United States
    I don't know. I saw in a thread that it's possible, but the rips don't include all files needed to play from a backup.
     
  3. djalmafreestyler

    djalmafreestyler GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    637
    Country:
    Brazil
    I'm anxious waiting for this :yaysp:
     
  4. opal

    opal Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    70
    Country:
    Poland
    Does it have to be Super Smash Bros or any game?
     
  5. HarEllis6202

    HarEllis6202 GBATemp OldFag
    Member

    Joined:
    Feb 19, 2015
    Messages:
    520
    Country:
    United States
    Well I'll wait then I have dlc from the eshop to hopefully hold me over until we figure some better solution out
     
  6. karloz25

    karloz25 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    444
    Country:
    United States
    Thanks, but why do you have 2 Loadliine links? Loadliine and Loadline Kernel ?
    Which on is used, or which is used first?
     
  7. gamesquest1

    gamesquest1 Nabnut
    Moderator

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    15,028
    loadiine kernel first, then loadiine
     
    karloz25 likes this.
  8. karloz25

    karloz25 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    444
    Country:
    United States
    Thanks, I just went back to page one and found that answer. :shy:
     
  9. VashTS

    VashTS Beat it, son
    Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,152
    Country:
    United States
    soooo first post is kinda confusing...do we rename the rpx to mapp.rpx??

    failed as expected...im using wii sports club, the rpx is named S_PLUS1.rpx. I renamed it to mapp.rpx as noted in the OP. that sounds odd to have to rename that.

    ok so bit of progress, got it to load the sports club rpx but froze at the smash bros start screen :(
     
    Last edited by VashTS, Oct 2, 2015
  10. fossi

    fossi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    are you sure you used winrar 5 to extract the backups? wiiu "scene" tends to pack their releases with rar 5.x format which is incompatible with older versions of winrar
     
  11. pledo2000

    pledo2000 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    you can name it whatever you want as long as it 4 Characters. And the content folder has to have the same name as the .RPX

    Example: rename "S_plus1.rpx" - "spor.rpx". And the content folder "spor"
     
    Last edited by pledo2000, Oct 2, 2015
    VashTS likes this.
  12. VashTS

    VashTS Beat it, son
    Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,152
    Country:
    United States
    I was hoping that was true. still frozen on smash bros start screen though :(

    the "content" on this game is under \data\content. based on the OP, i copied all the data from that folder to the sd:\mapp\ location.
     
    Last edited by VashTS, Oct 2, 2015
  13. Shuny

    Shuny I'm in yr forum, reading yr postz
    Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    1,036
    Country:
    France
    Hello,

    I have two questions for people who successfully used loadiine:

    1) Is the firmware spoofer required before using loadiine ?
    2) Has anyone tried using loadiine with a 64GB (or bigger) SD Card ? I don't have an SD Card right now but if I had to buy one I'd rather take a 64GB than a 32 (EDIT: Checking the other thread it seems a 128GB card works fine)

    Thanks
     
    Last edited by Shuny, Oct 2, 2015
  14. davokazaki

    davokazaki GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 13, 2014
    Messages:
    108
    Country:
    We can load the backups through the network? Without smash?
     
  15. Maximilious

    Maximilious *whistles his distinct tune*
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2014
    Messages:
    2,570
    Country:
    United States
    From what I read yes, but you will be limited in the size of the RPX you can load, meaning you're limited to basically NES Remix sized games.
     
  16. davokazaki

    davokazaki GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 13, 2014
    Messages:
    108
    Country:
    Thanks :)
     
  17. pledo2000

    pledo2000 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    1) No spoofing required. Just use the exploit.
    2) Yes 128gb card has been confirmed
     
    Shuny likes this.
  18. Shuny

    Shuny I'm in yr forum, reading yr postz
    Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    1,036
    Country:
    France
    Thank you for your reply
     
  19. pledo2000

    pledo2000 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I will test the game myself and report back.

    edit: Just test Wii Sports Club and it boots up fine
     
    Last edited by pledo2000, Oct 2, 2015
  20. VashTS

    VashTS Beat it, son
    Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    4,152
    Country:
    United States
    anyone have success extracting Hyrule Warriors? Every time I try it just extracts what seems like the update portion and not the actual game.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Loadiine, backup, loader