Oh Nintendo just pulled A fast one new update :O

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by steve007, Dec 22, 2011.

Dec 22, 2011
  1. steve007
    OP

    Member steve007 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    425
    Location:
    Nottingham
    Country:
    United States
    Ok guys I woke up and saw my update light flash , Then bam I can't get in the E shop Right before Chirstmas well done Nintendo
     
  2. Yanazake

    Member Yanazake GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    295
    Location:
    HUNTING MAH CONSOLES!
    Country:
    Brazil
    Yeah, seems like a quick update, probably 3.0.1 W [w for whatever]
    Urgh, who'll update? I was happy to see the firmware update for Acekard, but now THIS?
     
  3. DigitalDeviant

    Member DigitalDeviant GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    2,002
    Location:
    Solar Federation
    Country:
    United States
    hmmm this may or may not break acekard compatibility, anyone care to try?
     
  4. Janthran

    Member Janthran Solarian

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    3,777
    Location:
    The Pacific Northwet
    Country:
    United States
    You mean 3.0.0-6?
    Doesn't block any flashcarts.
     
  5. DigitalDeviant

    Member DigitalDeviant GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    2,002
    Location:
    Solar Federation
    Country:
    United States
    good to know, I wonder what the update changes.
     
  6. jimmyemunoz

    Member jimmyemunoz GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,958
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    is this part of the 3.0.0-6 update?? I'm a little confused.
     
  7. N00ByBo0

    Newcomer N00ByBo0 Advanced Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    62
    Country:
    Netherlands
    I have updated it to latest version and Acekard runs fine for me.
     
  8. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,481
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Yes you can.

    1. Update
    2. Run eShop.
     
  9. NaokiKitsuhine

    Member NaokiKitsuhine GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    121
    Country:
    Brazil
    It fixes a bug with the new puzzles in Mii Plaza, some puzzles when complete freeze the 3DS, this update fix this...
     
  10. Midna

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    It's just the usual Christmas server load. Nothing to worry about.
     
  11. totalnoob617

    Banned totalnoob617 Banned

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    785
    Country:
    United States
    just out of curiosity have all the fw updates since the one that added the eshop , had a mandatory requirement to go on the eshop? or is this the 1 st or only one that had to perform to get back on the eshop ,i forget now
     
  12. elisherer

    Member elisherer I ♥ 3DS

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    778
    Location:
    3dbrew.org
    Country:
    Israel
    Downloaded Swapnote (letterbox) and been asked to type in my birthday in the settings menu (probably that was the change for 3.0.0-6)
     

Share This Page