Official Battle and Get! Pokemon Typing DS! Hype Thread

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Plasma Shadow, Apr 22, 2011.

  1. Plasma Shadow
    OP

    Member Plasma Shadow GBAtemp's Artificial Lifeform

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    1,511
    Location:
    I have no fucking idea.
    Country:
    United Kingdom
    I cannt wait for thissss!!!!! But it hasnt been dumped yet [​IMG]
    Release Date : 21/4/11
    Region : JPN
    What do you think 'bout the new PkMn Spin-Off?
     


  2. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    I'm interested in getting it, but problem is if it gets localised, buying this is jumping the gun.
     
  3. SignZ

    Member SignZ Timelord

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    2,080
    Country:
    Germany
    Huh?
    [20:55:32] [@BinaryBot] NEW [NDS] PRE: Battle_and_Get_Pokemon_Typing_DS_JAP_NDS-KAN-YAMERO
    38 minutes before your post... [​IMG]

    I don't know, what I should think about that "game".
     
  4. Nobunaga

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    It doesn't work on DeSmuMe v097
     
  5. Fel

    Member Fel GBAtemp's Adventurer

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    868
    Location:
    So close and yet so far away.
    Country:
    Czech Republic
    Aren't you supposed to have the wireless keyboard that comes with the game to be able to play it? Or is there a way how to make real keyboards work with PC emulators?
     
  6. Schlupi

    Member Schlupi Gbatemp's Official Earthbound Maniac™

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    3,985
    Location:
    Rozen Queen Co, Chicago Branch
    Country:
    United States
    @Fel: Youc an use the bottom screen as the keyboard with the touch screen input.

    Downloading now gonna try it out... eventually.
     
  7. machomuu

    Member machomuu Drops by occasionally

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    8,437
    Location:
    The Courtroom
    Country:
    United States
    I doubt it will be localized due to the premise.
     
  8. Nobunaga

    Member Nobunaga Empty

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    2,052
    Country:
    Greece
    It doesn t work on DSTWO either :l
     
  9. machomuu

    Member machomuu Drops by occasionally

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    8,437
    Location:
    The Courtroom
    Country:
    United States
    That's surprising :wtf:...
     
  10. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    If it doesn't work on a DSTwo then it could only be a hardware fault, such as hardware not found in the cartridge.
     
  11. Ammako

    Member Ammako GBAtemp Guru

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,372
    Country:
    Canada
    No.

    You cannot play this game at all if you don't have the bluetooth keyboard.
     
  12. AsPika2219

    Member AsPika2219 Pikachu going beach!

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    1,141
    Location:
    Cats City
    Country:
    Malaysia
    Can't run on all emulators.... [​IMG]

    Wait for someone to crack the "keyboard" thing....
     
  13. Coconut

    Member Coconut GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    694
    Country:
    Netherlands
    You can.
     
  14. Plasma Shadow
    OP

    Member Plasma Shadow GBAtemp's Artificial Lifeform

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    1,511
    Location:
    I have no fucking idea.
    Country:
    United Kingdom
    So......who actually wants the save patch? i hope YWG or Normatt update with the fix.......I have an r4 an Gettin an AK2.1
     
  15. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,804
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    I can't spell to save my ass, I am not very hyped
     
  16. Sora de Eclaune

    Member Sora de Eclaune Baby squirrel, you's a sexy motherfucker.

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    2,785
    Location:
    123 Fake Street
    Country:
    United States
    What I'm waiting for is a keyboard synch bypass. The save fix would be nice, but as long as I can play it that'll be the miracle.
     
  17. hunter291

    Member hunter291 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    780
    Country:
    Germany
    the keyboard synch bypass is out since like 2 months oO look in the release thread, there was a patch posted [​IMG]

    -.- the person who linked the patcher in the thread deleted his posts/got all his post deleted. looks like I made a triple post inthat thread thanks to him and his deleted comments xD but heres the link and the description for it [​IMG]

    http://www.mirrorcreator.com/files/ITUQZZU....18.8.rar_links

    Extract both files (OpenPatch.exe & GameList.txt) to a new folder
    Copy game into that folder
    Drag the game onto the OpenPatch.exe
    Click yes when prompted
    Click OK to finsh
     
  18. Sora de Eclaune

    Member Sora de Eclaune Baby squirrel, you's a sexy motherfucker.

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    2,785
    Location:
    123 Fake Street
    Country:
    United States
    Yeah, that's exactly why I was asking for a bypass. I couldn't find one. Thank you for the patcher, too.

    I know what I just said, but is saving fixed for Wood R4? Does it even LOAD on Wood R4? I haven't been keeping up.
     
  19. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    Spelling is not going to save it....I'm tippin' that moment has long passed [​IMG]
    @Hunter - thx
     
  20. Sora de Eclaune

    Member Sora de Eclaune Baby squirrel, you's a sexy motherfucker.

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    2,785
    Location:
    123 Fake Street
    Country:
    United States
    I have looked into this and found that the game does indeed save, as it doesn't give any errors upon attempting to save. The saving anti-piracy, however, is linked to when you boot the game. It erases the save upon booting the game.
     

Share This Page