Odd SSBB Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jakeruston, Mar 16, 2008.

Mar 16, 2008

Odd SSBB Problem by jakeruston at 6:04 PM (989 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. jakeruston
    OP

    Member jakeruston GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    136
    Country:
    United Kingdom
    Hi,

    I burnt SSBB to a dual-layered disk, which had been patched to PAL and had the modchip error removed. The game works fine, but then when I tried to go on adventure mode with 2 players, after a couple of minutes of playing Mario V Kirby, the game freezes and then a strange loud noise plays, and the only way to turn the Wii off is removing the power lead to the Wii.

    This also happened when I was in a Brawl with a friend and he used Mario.

    What could be the problem?

    Thanks,
    Jake.
     
  2. superrob

    Member superrob H4X H4X H4X!

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    2,465
    Location:
    GBATemp factory.
    Country:
    Denmark
    Maybe bad burn?
     
  3. ChampionTWH

    Newcomer ChampionTWH Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    49
    Country:
    United States
    make sure to play it in 480i mode... if not using freeloader, you will need to turn off the d-flick option, and note the game will blank screen for about 20secs before starting with 480i mode.
     
  4. jakeruston
    OP

    Member jakeruston GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    136
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for the tip, I'll try it shortly.

    Whats the d-flick option?
     
  5. ChampionTWH

    Newcomer ChampionTWH Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    49
    Country:
    United States
    you will see it in the ssbb game options screen
     
  6. jakeruston
    OP

    Member jakeruston GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    136
    Country:
    United Kingdom
    Wow thanks dude, works perfectly [​IMG]
     

Share This Page