Odd Brick?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Taiki, Mar 1, 2010.

Mar 1, 2010

Odd Brick? by Taiki at 1:20 AM (2,119 Views / 0 Likes) 24 replies

  1. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    So I powered on my Wii today, and the screen was just black. Not even a health screen. So I then tried restoring a NAND backup with BootMii, but still got the same problem. Yes I can go to the homebrew channel, but no matter what I do it won't even go to the system menu. Any ideas?
     


  2. nitrostemp

    Member nitrostemp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,264
    Country:
    Australia
    update? or reinstall system menu and ios'?

    make your choice
     
  3. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    Updating officially would probably be a bad idea because you would lose bootmii so if it doesn't work you'd screw yourself harder.
     
  4. harmor

    Member harmor GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    420
    Country:
    United States
    Install IOS60 before installing the system menu. Correct?
     
  5. wes11ph

    Member wes11ph GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    455
    Location:
    basement lvl-249
    Country:
    Afghanistan
    check the a/v cable if it's connected on the tv and the monitor..
     
  6. nitrostemp

    Member nitrostemp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,264
    Country:
    Australia
    he probably didn't even read all the posts and just though hed be funny by saying that
     
  7. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    Yeah bootmii is boot2

    I'll try installing IOS60 again then
     
  8. wes11ph

    Member wes11ph GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    455
    Location:
    basement lvl-249
    Country:
    Afghanistan
    a broken wifi-module..
     
  9. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    Okay IOS60 was installed, but System Menu 4.1 U is having a bit of trouble. I keep getting the following error:

    Ret: -1035
     
  10. wes11ph

    Member wes11ph GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    455
    Location:
    basement lvl-249
    Country:
    Afghanistan
    do you have a proper cios installed?
     
  11. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    249? Maybe it corrupted then, I'll try reinstalling that :I
     
  12. nitrostemp

    Member nitrostemp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,264
    Country:
    Australia
    install rev 18 with 38 base
     
  13. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    My Wiimotes won't connect, so I can't select an IOS :U

    Is there a Gamecube controller supported version?
     
  14. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    Wait the Wifi module could be bad? That doesn't sound good :U
     
  15. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    Woah maybe that blackout did have something to do with it. Alright thanks then, I'll look into buying one of those
     
  16. wes11ph

    Member wes11ph GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    455
    Location:
    basement lvl-249
    Country:
    Afghanistan
    what exactly happen to your wii?
    you just woke up with black out wii?

    cause, if wii mote cannot be sync.
    for software trouble the only thing i see is a missing "setting.txt"

    try to use setting restore with gc support. try to backup first to find out if your setting.txt is missing.
     
  17. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    The NAND backup was when everything was working fine, I still had the system menu. I do have Priiloader installed, yes.

    As for what happened, there was a blackout in my area and after that my Wii's power supply was busted so I had to use a spare, and that's when everything stopped working.

    EDIT: What's setting restore?
     
  18. hunterm

    Newcomer hunterm Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    36
    Location:
    earth
    Country:
    United States
    He could just do it the easy way and use DOP-IOS Mod to install a new system menu.
     
  19. Taiki
    OP

    Newcomer Taiki Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Bolivia
    Tried that way, it gave me the error I posted a few posts back
     
  20. wes11ph

    Member wes11ph GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    455
    Location:
    basement lvl-249
    Country:
    Afghanistan
    a possible deffective bluetooth

    using a spare psu (not original, a replacement) can kill a bluetooth module...
    if you can send me your bluetooth module i can repair it for you. or you can buy one on ebay....

    just to be sure if someone can lend you a bluetooth module just to test if your's deffective...
     

Share This Page