Ocarina Problems

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by sandersoncw, Oct 29, 2010.

Oct 29, 2010

Ocarina Problems by sandersoncw at 7:14 PM (8,513 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. sandersoncw
    OP

    Newcomer sandersoncw Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I was wandering if anyone out there is having problems with running games with ocarina enabled. I have tried about 5 different games and they all result in the same thing. The game freezes and makes a loud buzzing sound. I then have to hold down on the power button on the Wii to get it to turn off. I have tried enabling only one code at a time thinking it was bad codes but after five games doing the same exact thing i am thinking it must be something else. Please share your experiences and any helpful solutions would be greatly appreciated.
    I am using:
    NeoGamma r9 beta 45
    IOS 249 (REV 14)
     
  2. koji2009

    Member koji2009 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    1,193
    Country:
    United States
    Try changing the hook type.
     
  3. sandersoncw
    OP

    Newcomer sandersoncw Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I have tried different hook types is there one that works more commonly thatn the others or is it just a big guessing game.
     
  4. koji2009

    Member koji2009 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    1,193
    Country:
    United States
    I've had the occasional glitch with GC controller... but yes, it's fairly much a guessing game as some games don't work well with others.
     

Share This Page