o3DS v9.0.0-20U Will NOT boot up gateway

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by RyDog, Dec 20, 2015.

  1. RyDog
    OP

    RyDog Lazy Animal Crossing hacker

    Member
    1,601
    1,163
    Apr 26, 2015
    United States
    No matter how many times I try, the go.gateway website doesn't load launcher.dat from my SD card. (Yes I've tried clearing history and cookies) instead of loading it, the browser crashes. This is quite irritating because I got it to work before and now it won't work anymore. Any suggestions on how to fix?
    Edit: Fixed my issue! I used a different Launcher.dat
     
    Last edited by RyDog, Dec 20, 2015
  2. Tony_93

    Tony_93 GBAtemp Addict

    Member
    2,167
    987
    Jun 13, 2015
    United States
    California
    You could try using rxTools, install sysupdater and downgrade to 4.x

    Then use the mset exploit to access the Gateway menu.

    Or ditch gateway and go for a coldboot CFW.
     
  3. Adeka

    Adeka Beta Tester

    Member
    4,088
    1,276
    Mar 19, 2013
    United States
    or try one of the many go.gateway mirrors

    a quick google search should find some
     
  4. reiyu

    reiyu Canadian, eh?

    Member
    861
    187
    Jan 8, 2008
    Canada
    do you have your dbs folder properly set? if not, do that first. if you do, follow these:

    1. reset your web browser, exit to home
    2. turn off wireless using switch
    3. go to browser, reconfigure, and type in go.gateway-3ds.com
    4. after it tells you that your wireless switch is off, switch it on and refresh the page

    this will load the webpage almost 100% of the time, if that still doesn't work, go to your camera qr scanner and scan this image:
    http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/attachment.php?attachmentid=37147&d=1420918889
     
  5. RyDog
    OP

    RyDog Lazy Animal Crossing hacker

    Member
    1,601
    1,163
    Apr 26, 2015
    United States
    Guys it's fixed :D I downgraded the launcher to 3.4.1. I guess the 3.5 one wasn't working properly... Oh well. Thanks for trying to help guys!
     
    Last edited by RyDog, Dec 20, 2015