NyxQuest Reboots Wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Destian, Aug 13, 2009.

Aug 13, 2009

NyxQuest Reboots Wii by Destian at 6:06 PM (1,100 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Destian
    OP

    Newcomer Destian Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    United States
    If I attempt to start the game the Wii is rebooted. Is this a common problem? Is there a fix?

    Thanks.
     
  2. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    What firmware do you have and is the region pal,us,or jap?
     
  3. Destian
    OP

    Newcomer Destian Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    United States
    3.2u
    ntsc-u

    It is the NyxQuest.Kindred.Spirits.USA.WiiWare.Wii-OneUp release.
     
  4. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    Do you have ios 38,53,55 installed if not that could be why it is doing that. You could also update to 4.0 or 4.1 to fix it but use one the guides on here if you want to keep everything you can do at the moment on 3.2.
     
  5. Destian
    OP

    Newcomer Destian Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    United States
    Hmm, no idea. What is the easiest way to see what IOSs I have installed at this point? Still AnyTitleDeleter? I'd rather not update because I'm still using Starfall as my brick protection and would rather not mess with it unless I need to.
     
  6. clonesniper666

    Member clonesniper666 KRII LUN AUS

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    915
    Location:
    The Great Underworld Warzone
    Country:
    United States
    I would say that it is still anytitledeleter but I am not sure because I have never used it. And if you want the ultimate brick protection use bootmii installed to boot2 if you can because it is so much better but you have to make a nand backup before you can fully be safe. You could also just install them and see if it fixes it because if it does then more than likely you did not have them installed in the first place.
     
  7. Destian
    OP

    Newcomer Destian Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    United States
    Looks like I don't have any of the IOSs. These can be installed with WADs, right? Looking for them now.
     
  8. cheech794

    Member cheech794 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 15, 2008
    Messages:
    126
    Country:
    United States
    i had the same problem with Bit Trip Beat, you just need the proper IOS's

    Posts merged
     
  9. Destian
    OP

    Newcomer Destian Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    United States
    Installed the IOSs and the game is working now. Thank you very much for all your help, closesniper666. Very much appreciated.

    Thank you, cheech794, as well.
     

Share This Page