1. falcorr

    falcorr Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 26, 2019
    Messages:
    50
    Country:
    Australia
    I'd been meaning to write that comment for a while so I've since forgotten.. but I thought I saw offset functionality in the source!
     
  2. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    There might be a few odd lines here and there (config.ini also may be created with a blank offset section) - but nothing complete just yet
     
  3. Csmrcc

    Csmrcc GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2018
    Messages:
    402
    Country:
    Spain
    tallbl0nde likes this.
  4. hugofthunder

    hugofthunder Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    61
    Country:
    Philippines
    Hi tallBl0nde, what happens if I wind my clock back? Will the days where the Switch already wrote hours be overwritten? Usually, I don't mind the clock but with Animal Crossing I want to return my clock to the correct date and time.
     
  5. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    I have no idea how it will calculate the playtime! That said, I can assure you that it won't overwrite your previous logged times. So...

    I'm guessing if for example you played from 12pm to 1pm on the 20th of March and then when it's actually the 22nd you changed the clock back to the 20th at 12pm and then played until 1pm you'd now have two sessions for the same period of time meaning that while your "all time" activity would be correct, if you looked at "recent" activity my app may show 120 minutes played within an hour which obviously makes no sense.

    I'd recommend backing up your eMMC and then messing around with the time if you really care about your stats in case something bad happens, however on Nintendo's side of things I'm sure they've accounted for this. I haven't in my app though.
     
  6. hugofthunder

    hugofthunder Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 14, 2017
    Messages:
    61
    Country:
    Philippines
    Why should I back up my eMMC? Any chance reverting the clock would brick the Switch?
     
  7. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    No chance of a brick, but your play log is stored on the switch so if you want your play stats to stay 'correct' this way you can restore in case something weird happens with it.
     
  8. pandavova

    pandavova @pandavova FOLLOW ME ON TWITTER
    Member

    Joined:
    Oct 27, 2015
    Messages:
    886
    Country:
    Germany
    Time Travling does this to your stats:
    [​IMG]
    but yeah prolly an easy fix, something like if 60, write 60+ or just stop at 60 or increase the graph if >60, there are many ways to tackle this problem.

    and if you save and reload a save you obviously destroy your launch and average play time
     
    tallbl0nde and Garou like this.
  9. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    Yeah that's kinda what I expected to happen, I'll get it to cap for the next update but yeah time travelling would essentially mess up all your stats except for total play time
     
  10. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    Oteresk and Sookie69 like this.
  11. math87

    math87 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    France
    Hi tallbl0nde, very nice work you have done here!
    I was wondering (maybe it's stupid), would it be possible to have something similar, but as a payload?
    I kept one of my switch completely official, but I wouldn't mind having a payload to get a real activity log, maybe registered in a notepad file.

    Anyway, keep up with the good work :yayswitch:
     
  12. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    Hmm... it would just require access to the eMMC which as we know is possible with other payloads so I'd say yes! I'm not sure if you could separate it on a per-user basis though. I won't look into making a payload but I believe it would be possible!
     
  13. math87

    math87 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    France
    OK thanks at least for giving me hope ^_^
     
  14. 1basti1

    1basti1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    64
    Country:
    Germany
    Hi, when I start the app with recent activity by month, it shows nothing in this current month, I then have to sort it daily and then monthly again to get it to Show the current month.

    And do you plan to translate the app to german? I could maybe help with that. The experience would be so much more consistent. It would also be cool to not choose a User, If you only have 1, If thats possible.

    Edith: OK, I dont have to choose a user If I use replace User page. But when I replace User page and start the app through the User page it would be nice to Close the app with B on the Main page. :)
     
    Last edited by 1basti1, Mar 26, 2020
  15. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    Looks like I shouldn't have worked on this at 11pm :P - anyway I've fixed it, could you check it works properly for you as well?

    I would love to add multiple languages to the app, I don't know when I'll get around to it though. I've had someone else offer to translate to German already so if I can't get in contact with them I'll let you know.

    I'd also like to be able to close the User Page but I don't know how to do so, when I had that enabled it just relaunches the app. You can see what I mean by pressing + on hbmenu. I'm sure it would be possible - I just don't know how to do it!

    EDIT: Nvm I've just found it's not completely fixed, I'll post again once it's actually fixed
     
    Last edited by tallbl0nde, Mar 27, 2020
  16. 1basti1

    1basti1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    64
    Country:
    Germany
    Hehe, OK thanks. Looking Forward to the fixes. :)
     
  17. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    @1basti1 (or anyone else) could you check that it's working properly now? I think I've fixed the problem :)
     

    Attached Files:

    1basti1 likes this.
  18. 1basti1

    1basti1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    64
    Country:
    Germany
    Hi, just tried it and works. :) Thank you. Now I only need it in German. :D
     
    tallbl0nde likes this.
  19. tallbl0nde

    OP tallbl0nde Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2019
    Messages:
    58
    Country:
    Australia
    Glad to hear! Hopefully I'll have it added soon™
     
    1basti1 likes this.
  20. Jonhy

    Jonhy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 22, 2016
    Messages:
    371
    Country:
    United States
    I don't see any issue, so I assume it's fixed?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - (slightly), statistics, Activity