NTR stopped working after updating Luma

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by upfromtheskies, Oct 2, 2016.

  1. upfromtheskies
    OP

    upfromtheskies GBAtemp Regular

    Member
    245
    80
    Mar 21, 2015
    United States
    So after updating Luma, NTR fails to load and says unknown firm.

    Here's all my info:

    N3DS with menuhax
    Luma 6.3.1.7
    SysNAND 9.0.0-20U
    EmuNAND 11.1.0-34U
    NTR 3.4 Preview 2 with BootNTR auto-exit

    I also tried putting firmware.bin in /luma/ even though it's supposedly no longer needed.

    Any idea how to fix this?
     
  2. FTRBND

    FTRBND waifu

    Member
    555
    265
    Apr 3, 2016
    Saint Kitts and Nevis
    _____________ Dex: Complete
    Do you have the BootNTR for 11.1?
     
    upfromtheskies likes this.
  3. upfromtheskies
    OP

    upfromtheskies GBAtemp Regular

    Member
    245
    80
    Mar 21, 2015
    United States
    I just reinstalled the 11.1 BootNTR from here just to make sure it was the right one but it still doesn't work. :(

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I got it working now, I just had to reboot after reinstalling the BootNTR 11.1 cia. :)
     
  4. Posghetti

    Posghetti Greninja Master

    Member
    1,049
    348
    Mar 15, 2016
    United States
    Michigan
    I was just going to say that it should work lol, woulda had no idea why it wouldn't even after that :P Glad it works now! :D
     
    upfromtheskies likes this.