Nsmb wii loads shaky

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by potato3334, Sep 1, 2010.

Sep 1, 2010

Nsmb wii loads shaky by potato3334 at 5:03 AM (804 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. potato3334
    OP

    Member potato3334 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    267
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Whenever I load nsmb wii on my usb using neogamma r8 it loads all shaky, even with the patch. like when it loads the screen moves down in a loop sort of way its hard to explain and it doestn have color. if anybody could tell me why its doing this and maybe a solution like a different usb loader it would be really nice. thanks for the help in advance
     
  2. PeregrinFig

    Member PeregrinFig A miserable little pile of secrets

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    667
    Location:
    Michigan
    Country:
    United States
    Ran fine for me on USB Loader GX. I'm about to switch to Wiiflow, I'll edit this with how it works on that. Really, GX, Wiiflow, and CFG should all have no problems with most games.
     
  3. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    Sounds like you're playing a version of the game from a different region other than your own. (PAL on NTSC or vice versa, for example). Change the video mode settings to your system default for the game to run properly on your USB Loader.
     
  4. Sicklyboy

    Global Moderator Sicklyboy Resident Mechanical Keyboard Addict

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    5,620
    Location:
    [̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]
    Country:
    United States
    That is almost DEFINITELY a video region issue. If you are using an NTSC wii, change video to PAL, if you use PAL you need to set it to an NTSC signal.
     
  5. potato3334
    OP

    Member potato3334 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    267
    Location:
    California
    Country:
    United States
    yep, i just changed the video option on neogamma r8 and it worked o.O but it still didnt work on usb loader gx, [​IMG] that backup loader is cool.
     
  6. CarbonX13

    Member CarbonX13 GBAtemp 台灣人

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    1,399
    Location:
    Vancouver, B.C.
    Country:
    Taiwan
    Try changing it in USB Loader GX? It should work, GX is a relatively reliable loader, it shouldn't be a problem. Also, make sure you enable Anti-002 for the game to run, I think it's disabled by default on GX.
     

Share This Page