Now www.r4ds.com is gone

Discussion in 'R4 DS' started by Rayder, Sep 26, 2007.

Sep 26, 2007

Now www.r4ds.com is gone by Rayder at 4:55 PM (4,726 Views / 0 Likes) 55 replies

  1. Rayder
    OP

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Now, www.r4ds.com = Bad Request (Invalid Hostname)

    Maybe that's just temporary, maybe it's forever, I don't know. But there you go.


    So now, r4ds.com AND .net are gone?

    Someone that speaks Chinese needs to go to that hacken.cc site and find out WTH is going on with the R4DS sites.
     


  2. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    it looks like they put that up on purpose:O
     
  3. Zombie_Mario

    Member Zombie_Mario GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    426
    Country:
    United States
    Cheese on rice

    [​IMG]
     
  4. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    OH NOES!

    What ever will we do?!

    LOL, oh well.

    EDIT: Just in case anyone is foolish to say, www.r4ds.co.uk is NOT owned
    by the R4 Team is it a site where a company sells R4's (Hence the crap
    layout, the Credit card image and "To Enter Our Shop"
     
  5. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    So... This is the end of the R4 Team or something? That kinda sucks...

    I hope the M3 Team will release a M3 Simply update soon...
     
  6. silverspoon

    Member silverspoon GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    300
    Location:
    Location Unknown
    Country:
  7. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    How is it the end of the R4 Team?

    I think not...[​IMG]
     
  8. silverspoon

    Member silverspoon GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    300
    Location:
    Location Unknown
    Country:
  9. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    Most flashcart sites are in Canada I have noticed.
     
  10. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    isnt cn china?
     
  11. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    Oh yeah, forgot about that one. Thanks silverspoon
     
  12. Rayder
    OP

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States

    cc is China. cn is Canada
     
  13. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
  14. Rayder
    OP

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States

    Well, there you go then.
     
  15. thomasroberts6

    Member thomasroberts6 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    496
    Country:
    United Kingdom
    maybe they're doing a server upgrade or something?



    maybe we should all mod our R4's to M3's?
     
  16. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    You cant do that with the recent R4's
     
  17. thomasroberts6

    Member thomasroberts6 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    496
    Country:
    United Kingdom

    Recent?


    I dont have the brand new one if thats what you mean...


    I didnt know the hardwarwe changed before now.
     
  18. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    You'll have to remove some epoxy if you want to do it.

    And I don;t think the m3 team write their own firmware, so if R4 goes, M3 will too
     
  19. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    I am fairly sure they don't. I read somewhere a while back, that the R4 team writes the new firmware. Then they slap on an M3 logo and give it to the the M3 team
     
  20. Wii_DS.

    Banned Wii_DS. ウォリアー

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    681
    Country:
    United Kingdom
    Yes recent, thats what i said.


    And even if we did, the M3 team tweak the R4 Firmware.


    Without the R4 Firmware the M3 team cant release a firmware for the M3 DS Simply.
     

Share This Page