Now Saving screen with chinese characters

Discussion in 'EZ-Flash' started by Verocity, Dec 5, 2006.

Dec 5, 2006
  1. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    It says now saving and has Chinese characters and then Says it in English, everything works fine I was just wondering how you fix this, I probley have to do something with the ezfla_up.bin before I update it..Does anyone know how to fix this?

    Thanks..
     
  2. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Does anyone know?
     
  3. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,705
    Country:
    United Kingdom
    Not all of us are here every second (half an hour is damn excessive to bump a post in) but that is besides the point.

    I take it you wish to rid yourself of the Chinese characters you see upon the saves getting written. Mr cory1492 saves the day yet again, some numbers/offests may have changed since the threads creation (ex. the beta update a couple of days ago) but this thread should have what you need to know:
    http://ezflash.sosuke.com/viewtopic.php?t=2715
    Be warned it will likely involve some very basic hex editor work.
     
  4. Verocity
    OP

    Member Verocity Ö!

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    727
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    ok, thank you very much. I didn't mean to bump it like that sorry. I'll see what I can do.
     

Share This Page