Nothing is working !!!, I need help please.

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by cricket_foreva, Feb 1, 2007.

  1. cricket_foreva
    OP

    cricket_foreva Newbie

    Newcomer
    9
    0
    Sep 17, 2006
    Ok, i have downloaded the Diddy kong racing ROM and have been trying to get it too work on my supercard SD. Like people have explained to me i, installed the new firmware 1.7 onto my DS and i downloaded both Supercard V2.56 and V2.58 for SD. I even tried Supercard V2.58 for Micro SD. So... obviously none of these worked even though i tried all the different combinations of DMA or trim on/off etc... Ive even updates the new patch thats supposed to help me play the game.

    Is there ANYTHING at all that you can think of that will help me be able to get this game to work??. I have the supercard SD with bobba fett sticker on the front plus the superkey.

    Please i really needed help, i never thought id do it but i have spent at least 4 hours trying to get this too work.

    Thanks.
     
  2. cricket_foreva
    OP

    cricket_foreva Newbie

    Newcomer
    9
    0
    Sep 17, 2006
    12 views and no-one can help me??...

    any tips will do... please...
     
  3. Destructobot

    Destructobot Crave the Hammer

    Member
    5,005
    4
    Oct 15, 2006
    United States
    Portland, OR
  4. cricket_foreva
    OP

    cricket_foreva Newbie

    Newcomer
    9
    0
    Sep 17, 2006
    Thanks for the help mate, but unfortunatly i already have that put into my folder. I always seem to get 0KB file size for the game. i need help.
     
  5. Destructobot

    Destructobot Crave the Hammer

    Member
    5,005
    4
    Oct 15, 2006
    United States
    Portland, OR
     
  6. nintendofreak

    nintendofreak Around. Shoot me a PM.

    Member
    1,333
    2
    Mar 27, 2006
    United States
    Cal Poly Pomona / (323)
  7. Edirol

    Edirol Newbie

    Newcomer
    6
    0
    Feb 25, 2006
    2.58 didn't work for me. Even with the new ndsrominfo.dat and "enable restarted" unselected. Try doing the same with 2.57. That worked for me. I am also using the newest 1.7 firmware.