Not sure if Wii is bricked or game not burned correctly

Discussion in 'Wii - Hacking' started by phazzer, Dec 30, 2008.

  1. phazzer
    OP

    Newcomer phazzer Newbie

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I am having a problem with tatsunoko vs capcom and some other games i have burned
    I dont understand what happened

    I have 2 wii's

    I did the softmod applying the zelda hack.
    homebrew channel
    did all installations of thingz nessacary
    Cios
    WAD
    gamma 0,3 ios249

    i ran the game fine for 1 week on both wii's

    and suddenly today
    the game loads every now and then, and on character select the game either freezes, or no music plays. then it just hangs and shows a black screen with japanese text that was mention on the 1st post of this thread.

    i have already patched the game with the instructions mentioned below.
    and with the patch someone mentioned with a tvc patch.

    ([1.] Patch the game w/ IOS Version Patcher v1.1 by: Waninkoko to use IOS 249
    - If you don't do this down the road you will get some weird error... This fixes it...
    -Not all people get the error!

    [2.] BrickBlock it.... with: Wii Update Remover v1.0 by: Waninkoko (or if you prefer BrickBlocker)

    [3.] Use WiiFrii v2.3b by: Waninkoko
    - patch the iso to NTSC
    - patch the iso to ENGLISH)

    and yes i have unplugged any gamecube type device
    pretty much got 5 copies of the game with different patches of it.
    can someone suggest something for me?

    I dunno if maybe both wii;s have a corrupted IOS or something else happened.
     
  2. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    Why not just acknowledge the fact your bound to get some errors sometime in your softmodding?
    why not burn again and test... there's a thread all the time about this game doesn't work i burned at this speed, then the next is the same, the same thing over and over, isn't there a non compatibility you can post in, question it there maybe?
     
  3. Ga1l0w

    Member Ga1l0w GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    251
    Location:
    Lolmart
    Country:
    Canada
    If it loaded ok before, then it is most likely a scratch on the disk, or the disk wasnnt burned well.
     
  4. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    Burn issue!!!!
    DVD+Rs are crappy freezy laggy.... skippy?
     
  5. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    There is absolutely no need to patch the ISOs you burn....

    No need to brick block it, no need to patch the IOS, etc...

    Just burn and play with the backup loader.
     

Share This Page