not sure if its a bug, but...

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Osaka, Oct 1, 2007.

Oct 1, 2007

not sure if its a bug, but... by Osaka at 8:51 PM (837 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Osaka
    OP

    Member Osaka GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    827
    Location:
    Ragol
    Country:
    United States
    on my main page for GBAtemp, the active threads arnt appearing... I liked seeing the active threads ; ;
     
  2. Sinkhead

    Former Staff Sinkhead yay p1ngpong.

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    3,692
    Location:
    Across the pond
    Country:
    United Kingdom
    This is only a guess, but the staff could be disabling some of the more bandwidth-intensive features of the site in anticipation of the Zelda release!

    - Sam
     
  3. Osaka
    OP

    Member Osaka GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    827
    Location:
    Ragol
    Country:
    United States
    I dont get why people are coming here really... why dont they go to where they actually get the rom? I see games able to be downloaded at other sites hours before this place [​IMG]
     
  4. Infinitus

    Member Infinitus GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    217
    Country:
    United States
    I noticed the same thing, and I was truely dissapointed, for I loved that feature.

    :'/
     
  5. jumpman17

    Former Staff jumpman17 He's a semi-aquatic egg laying mammal of action!

    Joined:
    Apr 11, 2003
    Messages:
    8,972
    Country:
    United States
    Yes, we have disabled a couple features of the main page so that we could actually access the site. All the F5ing going on was killing the server and now all the new sign ups are taking it's place. They will be back after the server load comes back to a manageable level.
     

Share This Page