Not a major problem but....3.0 doesnt like gcos?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by s-card, Aug 16, 2007.

Aug 16, 2007
  1. s-card
    OP

    Newcomer s-card Newbie

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    Hiya peeps,

    i have a
    -wiikey (came with hologram)
    -fw 3.0e (PAL)

    I installed the wiikey when the wii was at 2.1e and used the setup disc to enable region free, and to play roms.
    I updated my fw to 3.0e yday and everything works fine BUT...of course the wiikey seup disc does not read "natively" now, and i wanted to play some roms...

    So i went and got the gcos boot disc and simply made the image using "Create_iso_PAL44Other.bat" burned it at 6x with n roms on it etc.. , when i put the disc in the wii it shows the gc image in the channel but when i try to run it it says "error has occured...pres eject button..." etc... (done this with several discs)

    It appears tht it isnt reading tht either?? unless im doing something wrong.

    Sorry if im doin something stupidly wrong, i jus bought a wii and chipped it yday. Im still learning.

    thx

    Ps, i got gcos from here..
    (hxxp://psx-scene.com/forums/nintendo-news/58315-wii-gc-wii-gc-emu-mplayer-config-bootdisk.html)
     
  2. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    hmm sounds like your media could be a bit dodgy.. try a different brand? (or burn at lower speed like 4x or 2x)
     
  3. Hooya

    Member Hooya GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    1,878
    Location:
    Central Illinois
    Country:
    United States

Share This Page