1. Beerus

    Beerus Gbatemp's God Of Destruction
    Member

    Joined:
    May 3, 2017
    Messages:
    1,212
    Country:
    Canada
    might be a dumb question but this wont get my switch banned right? (when connecting to wifi with google play)
     
    NoNAND likes this.
  2. NoNAND

    OP NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    1,980
    Country:
    Albania
    Your switch is connection online through android not by it's default is.
    Moreover it's not connecting to Nintendo's servers.
     
    MicmasH_W and Beerus like this.
  3. Akumara

    Akumara Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    45
    Country:
    Australia
    I dont get why there are larger image sizes?

    Since we can use the smaller image size and have the rest as free space...what reason would anyone have to use the larger image size??
     
  4. tabzer

    tabzer GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 15, 2019
    Messages:
    493
    Country:
    Japan
    Because many user here don't know how to use linux or gparted to expand their userdata partition after flashing.
     
  5. Akumara

    Akumara Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 13, 2018
    Messages:
    45
    Country:
    Australia
    Once that gets taken care of, click on "Mount" then tick the following "System" and "SD Card". By doing so it ensures that our GApps and shield-fier zip packages get installed as they should. While still there also select the external storage as the install location.

    This part is so confusing......ive tried so many ways to do this but i keep getting insufficient storage space error while trying to install Gapps package.

    We go to mount and make sure "System, Micro SD card and Data" are checked, right?
    I think you meant to select ïnternal storage because there is no external storage option...

    Can you please remake this guide with clearer instructions?
    Heck once i get this done, i might make my own tutorial.
    Thanks for your efforts though
     
  6. fenomeno0chris

    fenomeno0chris GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    143
    Country:
    Germany
    So is this a permanent installation?
    Or can I easily switch from ReiNX to LineageOS for example, if I use two separate SD cards?
     
    Last edited: Aug 9, 2019
    NoNAND likes this.
  7. BloodRose

    BloodRose GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    261
    Country:
    Saint Kitts and Nevis
    Really useful guide, thanks for writing it.
     
    NoNAND likes this.
  8. NoNAND

    OP NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    1,980
    Country:
    Albania
    It runs off the SD card not touching anything on the switches internal storage/NAND
    Use a spare SD card that you may have because this will wipe and delete everything off your SD card

    I'm glad i could be of service to you :)
     
    MicmasH_W likes this.
  9. evanequilibrium

    Newcomer

    Joined:
    Aug 10, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    when i dock mine it looks fuckin awful. screen stretched out all weird and suuuper fuzzy. does anyone know any solutions to this? :O
     
    NoNAND likes this.
  10. NoNAND

    OP NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    1,980
    Country:
    Albania
    For now at best would be to undock and redock it. That's what the official thread suggests to do.
    it's nothing wrong with your switch but rather with the android build.
    Hopefully a future update will resolve this.
     
    MicmasH_W likes this.
  11. evanequilibrium

    Newcomer

    Joined:
    Aug 10, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    yeah thats what i was kinda scared of, but im really surprised that ive seen absolutely noone mention it. does it not happen to other people?
     
    NoNAND likes this.
  12. NoNAND

    OP NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    1,980
    Country:
    Albania
    I can confirm it does.
    Least said for myself. Had that happen on a consistent basis which annoys the heck of me.
    But there's no point in using it docked unless you've got a Bluetooth keyboard that also have a touchpad. Otherwise you won't navigate through things.
    But there should be something else, having said that.
     
    MicmasH_W likes this.
  13. evanequilibrium

    Newcomer

    Joined:
    Aug 10, 2019
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    i totally use all my controllers on it through bluetooth juuuust fine. it does the steam link thing flawlessly too. i really hope someone figures out a fix for it soon :O

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

     
    NoNAND likes this.
  14. silver95

    silver95 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 15, 2019
    Messages:
    19
    Country:
    Argentina
    Can it be installed on the same micro SD as lakka?
     
    NoNAND likes this.
  15. Hambrew

    Hambrew GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 9, 2018
    Messages:
    259
    Country:
    United States
    Can I use Win32DiskImager instead of balenaEtcher?
     
    NoNAND likes this.
  16. Chris026

    Chris026 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 10, 2018
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    My WiFi keeps disconnecting and reconnecting a lot does anyone have a fix for this?
     
    NoNAND likes this.
  17. NoNAND

    OP NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    1,980
    Country:
    Albania
    I'm not that sure, I believe you could dual boot with Linux but I don't know about lakka.
    Go head give it a try.I sadly can't give support if anything goes wrong
    For now your only option is rebooting.
    I'm sorry but it's a bug and here's hoping the next update will fix it.
     
    MicmasH_W likes this.
  18. fenomeno0chris

    fenomeno0chris GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    143
    Country:
    Germany
    Ive bootet successfully into android, but my joycons dont work. How can I enable them?
     
    NoNAND likes this.
  19. NoNAND

    OP NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    1,980
    Country:
    Albania
    enable Bluetooth then sync them up with the console.
    Press the sync button on each of the joycons and they ought to show up on your available Bluetooth devices list. tap on it to pair them.
    On a last note: if you do wish to play with them docked Bluetooth must be kept on as it won't support then docked the regular way like in horizon
     
    MicmasH_W and fenomeno0chris like this.
  20. pcwizard7

    pcwizard7 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    765
    Country:
    Australia
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Friendly], LineageOS, tutorial