1. NeoSlyde

    OP NeoSlyde Let us start the game
    Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    1,899
    Country:
    France
    Hi i installed a Non Legit DLC and i can see it on the Storage Management its +1600MB but when i go to the game i don't see it..
     
  2. Patxinco

    Patxinco Riding a Shooting Star
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2011
    Messages:
    824
    Country:
    Spain
    You must launch it with signature patches enabled.
     
    NeoSlyde likes this.
  3. NeoSlyde

    OP NeoSlyde Let us start the game
    Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    1,899
    Country:
    France
    I'm using CBHC Mocha CFW's
    And my MK8 is Non Legit and i can launch it so i have SP
     
    Last edited by NeoSlyde, Jan 31, 2017
  4. atomsk

    atomsk Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2013
    Messages:
    73
    Country:
    Australia
    Are you running RedNAND or Mocha? You need to have one of those running in order for it to work.
     
  5. Patxinco

    Patxinco Riding a Shooting Star
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2011
    Messages:
    824
    Country:
    Spain
    I use Simple signature patch and never had a problem, i can see all dlc's working perfect, try re-downloading it, maybe wasn't well downloaded or installed...
     
  6. NeoSlyde

    OP NeoSlyde Let us start the game
    Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    1,899
    Country:
    France
    Read up..
    I'm using CBHC Mocha CFW's
    And my MK8 is Non Legit and i can launch it so i have SP

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    If it was corrumpt i'll see a red X logo in storage manegement
     
  7. Patxinco

    Patxinco Riding a Shooting Star
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2011
    Messages:
    824
    Country:
    Spain
    I assume you've gotten, for example, Hyrule pack aswell, right? You cannot see Link is selectable characters, kart parts or so? I remember it didn't popup like "New content is available" but it was still installed and visible inside.
     
  8. NeoSlyde

    OP NeoSlyde Let us start the game
    Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    1,899
    Country:
    France
    No i have just a card and when i select it it redirect me to buy the dlc..
    I'll go redownload the DLC with WIi U USB Helper
    Also where i need to install DLC? to nand or USB? i have the game on Nand BTW
     
  9. ddurdle

    ddurdle GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2015
    Messages:
    259
    Country:
    Canada
    Maybe the DLC is for a different region. From what I understand the updates and DLC must match the region of the game.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I have my MK8, update and DLC installed to USB.
     
  10. NeoSlyde

    OP NeoSlyde Let us start the game
    Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    1,899
    Country:
    France
    Man i'm not a noob ya know -_-

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Ok then for me it will be NAND
     
  11. Patxinco

    Patxinco Riding a Shooting Star
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2011
    Messages:
    824
    Country:
    Spain
    Game and DLC must be at same place, no matter if Nand or USB.
    If i recall correctly, the "card" you say is in the title, but that's normal, the DLC must be unlocked even if that shows in the title.
     
  12. ddurdle

    ddurdle GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2015
    Messages:
    259
    Country:
    Canada
    Experts make mistakes too. It's not like when you install the game the icon or other artifact remind you of the region. It's very possible the game could be from a different region.

    It's working for everyone else afterall. And if the DLC were corrupt, you would be prevented to start the game until you deleted the DLC.

    Sounds like you should delete the DLC and redownload it and reinstall it.
     
    osaka35 and ItsKipz like this.
  13. ItsKipz

    ItsKipz l33t hax0r
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2016
    Messages:
    1,930
    Country:
    United States
    Gonna steal this thread really quick and ask: If i install non-legit DLC on a legit disc, what happens when i boot the disc without signatures patched?
     
  14. ddurdle

    ddurdle GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2015
    Messages:
    259
    Country:
    Canada
    I get a corrupt DLC error when starting from disc without sig patches installed. This is what I get when I attempt to play my disc when I have my USB drive attached to the system (game, update and DLC are installed to the USB). I haven't tried when removing the USB drive.
     
  15. Patxinco

    Patxinco Riding a Shooting Star
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2011
    Messages:
    824
    Country:
    Spain
    DLC won't work without signature patches enabled, no matter what.
     
  16. ItsKipz

    ItsKipz l33t hax0r
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2016
    Messages:
    1,930
    Country:
    United States
    So will the game still start, but the DLC won't be active? Or will it just not work?
     
  17. ddurdle

    ddurdle GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2015
    Messages:
    259
    Country:
    Canada
    The game will refuse to start, instructing you to delete the DLC if you want to play this game. There is no "skip this" or "ignore this" or "just god damn play my fing game"
     
    ItsKipz likes this.
  18. NeoSlyde

    OP NeoSlyde Let us start the game
    Banned

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Messages:
    1,899
    Country:
    France
    How i unlock it?
     
  19. Kafluke

    Kafluke GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    5,474
    Country:
    United States
    First can you confirm that the DLC and the game are in the same place?
     
  20. Patxinco

    Patxinco Riding a Shooting Star
    Member

    Joined:
    Apr 18, 2011
    Messages:
    824
    Country:
    Spain
    If game, Update and DLC are in the same place, nand in your case, just go to the player selection and you should be able to see new characters/kart parts/GP.
    Easy as F...

    Edit: sorry i was afk xD
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Legit, Mario,