Nobody talk about the new 1.4.3E firmware form M3adapter.com ?

Discussion in 'M3 Adapter' started by bitonio6, Aug 27, 2011.

  1. bitonio6
    OP

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland


  2. Nathanaël

    Member Nathanaël GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    274
    Country:
    Nauru
    What a nightmare...

    Those guys with a not working M3 can use it on 1.4.3 now. [​IMG]
     
  3. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,188
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
  4. Nathanaël

    Member Nathanaël GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    274
    Country:
    Nauru
    That's "M3i Zero Core data file V1.8.2".

    We're talking about "M3i Zero G003 Update SH2" now.
     
  5. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,776
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Honestly nobody posted it because M3 is dead. They are never going to update Sakura, so what does this update amount to?
     
  6. Nathanaël

    Member Nathanaël GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    274
    Country:
    Nauru
    This is the worst of all known flashcards. And I have plenty. But this stuff is really bad. Really bad.
     
  7. bitonio6
    OP

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland
    But to upgrade "only" Z-003 hardware,
    you need to have access to the menu of the M3i Zero, to start the firmware file in ".nds"
    like any other flashcard, the 5Volts cable is totaly useless now !!!
     
  8. Nathanaël

    Member Nathanaël GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 5, 2011
    Messages:
    274
    Country:
    Nauru
    Really? I didn't notice. I don't even update M3 anymore.

    M3GUpdaterPlus_143.nds

    Wow. What's the icon? Did someone actually try that?
     
  9. Hortax

    Newcomer Hortax Newbie

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    3
    Country:
    France
    Tried it today, and it works. Too bad, some games (Golden Sun 3) won't work. I'm just happy i bought a DSTwo.
     
  10. bitonio6
    OP

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland
    Did you use the new "SYSTEM" with this firmware ?
     
  11. Keylogger

    Member Keylogger GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    1,604
    Country:
    France
    Anyway to update the M3i non Z003 hardware?
     
  12. Hortax

    Newcomer Hortax Newbie

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    3
    Country:
    France
    Yes i did, but no luck.
    Edit : I removed the French part of my post, to respect the rules of this forum. Please accept my apologies
     
  13. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,776
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    @ Hortax, English please. This is an English only site.

    Also the system folder is most likely the same Sakura update from before since I strongly doubt anyone has up updated anything other than the core
     
  14. Hortax

    Newcomer Hortax Newbie

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    3
    Country:
    France
    Oh, sorry if my french hurt your eyes. The fact is i just added some explanations for my Swiss coleague.
    I won't bother you again, don't worry (my english is not fluent enough to write more)
     
  15. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,776
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Don't take personal, its just the rule of the site.
     
  16. sweenish

    Member sweenish GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    704
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    it's called a PM, or personal message. that's what you should have done.
     
  17. mallow_cup

    Newcomer mallow_cup Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    14
    Location:
    Niagara Falls, NY
    Country:
    United States
    Hello everyone. I'm fairly new to flashcards. I've been using an r4ds card with my NDSL and everything has went fine. I recently bought a NDSiXL that came with a m3i Zero card and I cant seem to get it to work with my NDSi or NDSiXL. They both were shipped to me with v1.4.3U. My m3i zero card does not have the G003 or whatever it is called on the front. Is there a way to get the card to work on my NDSiXL? Is there another card that you can suggest to me along with a website for legit (not fake) cards? Thanks.

    Also I would like to purchase a card that also works on a Nintendo 3ds so when I upgrade I don't have to purchase another flashcard. Thanks [​IMG]
     
  18. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,776
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    I really suggest you put the M3i Zero away and pick up either an Acekard 2I or Supercard DSTwo, both have active updates and are far better cards than M3i Zero
     
  19. M3-Cheater

    Newcomer M3-Cheater Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    22
    Country:
    Germany
    It's Dorasu. Same as Acekard 2i... [​IMG]

    @mallow_cup: You will need another NDS to upgrade.
    I would suggest you buying a Supercard DSTwo or a WoodR4i-Card (R4iGold [r4ids.cn] and R4iDSN [r4idsn.com])
     
  20. mallow_cup

    Newcomer mallow_cup Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    14
    Location:
    Niagara Falls, NY
    Country:
    United States
    I couldn't wait. I bought 2 Acekard 2i's. Does anyone have a good guide (for a straight up noob) to set them up for my NDSIXL? lol
     

Share This Page