No XMB showing up after pandora's battery

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by GoldBanjo, Oct 24, 2008.

  1. GoldBanjo
    OP

    GoldBanjo Advanced Member

    Newcomer
    65
    0
    May 11, 2008
    United States
    Southern New Hampshire of the
    My friends tried restoring my psp from a brick and installing 3.8M33 and it worked partly but then it got to the wave thing and all it was doing is moving the waves with no XMB so then we tried 3.8 offical, which was the other of the two main options (other than some sort of dump chocies) and that did the same thing. Why is there no XMB? ;_;
     
  2. GoldBanjo
    OP

    GoldBanjo Advanced Member

    Newcomer
    65
    0
    May 11, 2008
    United States
    Southern New Hampshire of the
    bump
     
  3. ackers

    ackers GBAtemp Advanced Fan

    Member
    990
    0
    Jul 17, 2007
    try going to the recovery menu (hold r) when you switch your psp on and try disabling some plug-ins which might stop the xmb from working. that's all i can think of trying.
     
  4. GoldBanjo
    OP

    GoldBanjo Advanced Member

    Newcomer
    65
    0
    May 11, 2008
    United States
    Southern New Hampshire of the
    No plugins show up. The folders are empty. I tryed everything in configure and advanced and none of them did anything different ;_;
     
  5. pitoui

    pitoui GBAtemp Advanced Fan

    Member
    538
    0
    Nov 1, 2006
    Thats happened to me once. The pandora got loose while I was installing CFW and all I'd get was a black screen. I installed CFW again and it worked, maybe you should give it another go.