Homebrew [No Longer Working] Community freeShop fork - open source eShop alternative

trainboy2019

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 6, 2015
Messages
1,114
Trophies
0
Age
21
Location
GA
XP
1,086
Country
United States
I downloaded Super Smash Bros the EU version via Freeshop and when i try to boot the game it wants to install an update, is it safe to download updates for the game? Also some games (like shakedown Hawaii) doesn't appear in freeshop, is there anyway for me to make them appear? I think have the correct language setting set, so I can see both european, japanese and north american games.
You can update via freeshop or the normal way, games don't appear unless someone uploads the key and it's in the cache. If you want it on freeshop, buy it from eshop and upload the keys to that site.
 
  • Like
Reactions: RookieKid

Borjitasstoi

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 29, 2016
Messages
278
Trophies
0
Age
25
XP
274
Country
1. make sure you are using the latest version of freeshop. it changed repos a little while ago. The link is in the OP, or first post of this thread. Delete your current freeshop and install the one from the OP.
2. Put in the correct URL and select all auto-update options.
3. if freeshop doesn't auto update, select refresh cache.
4. Pokemon Crystal should be the first item on the list.
1. i have 4.1.1 if do you ask
2. i dont have any url
3.i aware freeshop dont autoupdate i have habit for update and cache manually
4. indeed but doesn't appear in moment when i wanted pokemon crystal that way i downloaded and put manually key from FBI
 

trainboy2019

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 6, 2015
Messages
1,114
Trophies
0
Age
21
Location
GA
XP
1,086
Country
United States
1. i have 4.1.1 if do you ask
2. i dont have any url
3.i aware freeshop dont autoupdate i have habit for update and cache manually
4. indeed but doesn't appear in moment when i wanted pokemon crystal that way i downloaded and put manually key from FBI
In that case, google's your friend to find that title key site. Also freeshop does autoupdate the cache
 

yaikaro

Member
Newcomer
Joined
Jan 31, 2018
Messages
8
Trophies
0
Age
20
XP
21
Country
United Kingdom
hey, my freeshop is on 3.1.8 and the latest game on there is still Monster Hunter XX. Can someone please explain to me how to make it update?
 

Borjitasstoi

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 29, 2016
Messages
278
Trophies
0
Age
25
XP
274
Country
In that case, google's your friend to find that title key site. Also freeshop does autoupdate the cache
"google its your friend" these comment depend in context sounds rude or sounds friendly in that case thanks for reply but so late more earlier i take this comments like gold but never its late for know new thing
i believe the world never ends only needs search more in google in case dont find in google in other browsers

On topic: freeshop in future needs more space in your 3ds? more titlekeys or more games in freeshop ¿its equal more space? ¿right?
 
Last edited by Borjitasstoi,

trainboy2019

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 6, 2015
Messages
1,114
Trophies
0
Age
21
Location
GA
XP
1,086
Country
United States
"google its your friend" these comment depend in context sounds rude or sounds friendly in that case thanks for reply but so late more earlier i take this comments like gold but never its late for know new thing
i believe the world never ends only needs search more in google in case dont find in google in other browsers

On topic: freeshop in future needs more space in your 3ds? more titlekeys or more games in freeshop ¿its equal more space? ¿right?
Off topic: google's your friend=google is your friend.
On topic: technically yes, but the keys are absolutely TINY
 

lone_wolf323

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2011
Messages
4,518
Trophies
1
XP
3,560
Country
Canada
hello guys i m impressed the titlekey of pokemon crystal dont show in freeshop 3ds library but in titlekeys website shows even more things than my 3ds ¿its fault for something? for eixample kingdom hearts brevaly default games and others
Check your url you have for the keys as it could possibly be outdated.
 

Nickbo

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Aug 24, 2016
Messages
91
Trophies
0
XP
476
Country
United States
Updated my title keys with qr and it's all good. Didn't realize the address changed been so busy on the switch/ps4.
 

Iveljetorox

New Member
Newbie
Joined
Oct 23, 2017
Messages
4
Trophies
0
Age
32
XP
46
Country
Australia
Just wondering why I cannot see Mario party the top 100 in freeshop, I am on version 4.1.1 with a 141 cache version and the latest game being pokemon crystal, My friend who is on version 2.2.0 has it on his list and is able to download it with his cache version being 74 and his latest game is kirby but on that first page is mario party top 100

I have it installed via fbi but I prefer having them all downloaded in the same place, any answers would be great, I have tried refreshing and reinstalling freeshop and the cache many times to no avail
 

acelerador

Active Member
Newcomer
Joined
Dec 12, 2014
Messages
29
Trophies
0
Age
30
Location
Surco, Lima, Peru
XP
101
Country
Peru
Just wondering why I cannot see Mario party the top 100 in freeshop, I am on version 4.1.1 with a 141 cache version and the latest game being pokemon crystal, My friend who is on version 2.2.0 has it on his list and is able to download it with his cache version being 74 and his latest game is kirby but on that first page is mario party top 100

I have it installed via fbi but I prefer having them all downloaded in the same place, any answers would be great, I have tried refreshing and reinstalling freeshop and the cache many times to no avail
really??, I see the game in the free, how many pages did you review?
 

Skyline969

MENUdo Afficionado
Member
Joined
Nov 18, 2008
Messages
2,209
Trophies
0
Age
30
Location
Saskatchewan
Website
Visit site
XP
498
Country
Canada
Perhaps this is just because it's the nightly, but on boot I get the Psycho violin screech and the bottom screen is shared by both the UI and the log output overlapping one another. Otherwise everything works fine. Is there a way to fix either? For reference, I did install the latest CIA over a rather old version. I have not yet tested if removing freeShop completely and reinstalling fixes it.

EDIT: Fixed by me not being a dangus. I had downloaded the latest nightly which is out of date compared to the most recent stable release. All is well in the world with the latest stable.
 
Last edited by Skyline969,

acelerador

Active Member
Newcomer
Joined
Dec 12, 2014
Messages
29
Trophies
0
Age
30
Location
Surco, Lima, Peru
XP
101
Country
Peru
Perhaps this is just because it's the nightly, but on boot I get the Psycho violin screech and the bottom screen is shared by both the UI and the log output overlapping one another. Otherwise everything works fine. Is there a way to fix either? For reference, I did install the latest CIA over a rather old version. I have not yet tested if removing freeShop completely and reinstalling fixes it.
ok I try the idea
Edit: Nothing happened, what is the route and the format for the music??
 
Last edited by acelerador,

RookieKid

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Mar 21, 2017
Messages
88
Trophies
0
Age
35
XP
143
Country
I was thinking about getting Yokai Watch 2: Psychic Specters but there are two different version of the game, one file is just below 2GB and the other one is just below 4GB.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: Uremums pingas