no audio/visual after mario tennis update

Discussion in 'Wii - Hacking' started by woody565, Apr 18, 2009.

  1. woody565
    OP

    woody565 Advanced Member

    Newcomer
    71
    1
    Apr 18, 2009
    hi all

    i own a pal wii with a d2pro fitted but after recenty putting in a copy of mario super tennis and running the update my wii no longer gives an audio/visual output.
    i am pretty sure the game was a pal release but not 100%. when i turn the wii on i can here the drive spin but apart from that it does little else.

    Is there anything i can do? I have HBC installed and CIOS but obviously cannot boot that far to downgrade

    any help would be gratefully received

    Thanks Danny
     
  2. feidhlim1986

    feidhlim1986 GBAtemp Regular

    Member
    299
    2
    Oct 18, 2008
    The same happened to me on PAL Wii with no modchip. I sent mine back to Nintendo
     
  3. crwys

    crwys GBAtemp Maniac

    Member
    1,146
    307
    Jun 26, 2008
    United States
    You are bricked...

    Never update your wii, through a disc, through nintendo...

    If you are on a 3.2 wii or lower you can prolly fix your wii with modchip.
     
  4. feidhlim1986

    feidhlim1986 GBAtemp Regular

    Member
    299
    2
    Oct 18, 2008
    I had a clean/virgin Wii with no Homebrew/Hacks and it bricked me.
     
  5. woody565
    OP

    woody565 Advanced Member

    Newcomer
    71
    1
    Apr 18, 2009
    would a savemii help me out?
     
  6. woody565
    OP

    woody565 Advanced Member

    Newcomer
    71
    1
    Apr 18, 2009
    also heard of a gamecube controller method off booting a recover/maint mode

    Just run the ISO through wii update manager and it seems that the update is PAL and my wii is pal, what could have gone wrong?

    here is the log
    [​IMG]
     
  7. woody565
    OP

    woody565 Advanced Member

    Newcomer
    71
    1
    Apr 18, 2009
    just bringing this subject back up, anyone know of a fix yet?

    thanks

    danny