nitendogs on m3 simply

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by galinha, Apr 25, 2007.

Apr 25, 2007

nitendogs on m3 simply by galinha at 10:59 AM (2,216 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. galinha
    OP

    Newcomer galinha Newbie

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    Hello :

    I bought i M3 SIMPLY , my sons have nitendogs runing. !

    They heard about cheating , or a trainer for this game.

    They want :

    Trainer Points
    All breads

    In the end they want all stuf.... [​IMG]


    I have googled and nothind , just to buy but i think is for the original card.

    Who can be so kind to HELP THIS FATHER .... [​IMG]

    Best Regards

    Luis.
     
  2. Little

    Member Little I r Little

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    1,227
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    If you get the latest firmware for your card, it has inbuilt cheat features. I'm not 100% sure if nintendogs is supported though! If there's an action replay code for it, then it will be. Once you've got the latest firmware, they will just have to click cheat and select the cheats they want.

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=48890
     
  3. ambitous21

    Member ambitous21 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    692
    Country:
    United States
    don't help your children cheat!
    lol
    tell them to earn those things, just like they will have to do in real life.
     
  4. 111111111

    Member 111111111 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    516
    Country:
    Zimbabwe
    Tell your children to take things that they need, don't bother earning (begging the richman) it.

    Get the Save Editor.
     
  5. galinha
    OP

    Newcomer galinha Newbie

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    Thnks To all.

    I trying to get this working...0102 - Nintendogs - Labrador & Friends (E)(Squirrels).SAV...but the DogtrainW (save editor ) says " i dont understand the game format "

    Any help ?
     
  6. Little

    Member Little I r Little

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    1,227
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    psst, its a frigging game. its hardly going to spoil the children and turn them into brats. get over yourselves.
     
  7. galinha
    OP

    Newcomer galinha Newbie

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    i absolutly agree...but the other kids have this cheats....

    Please...
     
  8. mikesinclair555

    Member mikesinclair555 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    228
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    make sure you have 1.04 final firmware, and then when you have the .nds rom highlighted press the Y button and cheats menu should appear. there are action replay cheats for it available. If they are not available I will upload you my cheat list which bfoos uploaded in another topic

    edit here you go

    http://www.divshare.com/download/406519-ca3

    Make sure to replace your default cheat.dat file with a blank one
    create a text file then close and save it with nothing in it, and name it as cheat.dat . well the extension is .dat
    open a folder choose tools and then view and unselect hide extension for known file types to have access to changing the extension of the text doc from .txt to .dat

    now put those 2 files
    cheat.dat &
    usrcheat.dat
    onto M3 micro sd card where the old cheat.dat was and overwrite the old one.
     
  9. galinha
    OP

    Newcomer galinha Newbie

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    Thanks a Lot.

    I have the same cheats for dogs.

    I need all stuuf unlocked cheat.... Nintendogs to the max everything unlocked get every dog you want [​IMG]

    How can i use this kind of saves in M3 FLASHCARD -

    Saveshttp://www.gamefaqs.com/portable/ds/save/926847.html


    BTW :

    1.WHAT IS NDSARUSA_10.zip ?
    2. Can i use opera with m3 ? Or other browser ?
     
  10. 111111111

    Member 111111111 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    516
    Country:
    Zimbabwe
    to use the save editor with an r4/m3 you need to convert the save to a raw 256k save, edit it with the save editor then convert it back.

    You can use the online save converter to do it.
     
  11. galinha
    OP

    Newcomer galinha Newbie

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    Thnks again . This is a god forum.!!

    Any link for saves ?
    And how about opera ??
     
  12. mikesinclair555

    Member mikesinclair555 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    228
    Location:
    USA
    Country:
    United States
  13. galinha
    OP

    Newcomer galinha Newbie

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    Thanks a lot !!!!

    Do you manage to put opera browser working ?
     
  14. mikesinclair555

    Member mikesinclair555 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 25, 2005
    Messages:
    228
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    1.WHAT IS NDSARUSA_10.zip ?
    2. Can i use opera with m3 ? Or other browser ?

    1 I think that is action replay usa version 1.0 maybe. It is to no use. somebody just dumped the actual action replay cart as if it were a .nds rom.

    2 yes, but you will need a ram expansion cart. A slot 2 flashcart can work for that like a supercard or M3, but it can't be the rumble edition.
    so you will need a slot 1 cart and a slot 2 cart to get the broswer to work. I think there is a browser in dsorganize, but I am not sure what it is about.

    did that save work for you?
    and was it alright for what you needed?
     
  15. galinha
    OP

    Newcomer galinha Newbie

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    Thnks again.

    2- This means that m3 simplyfy is not emough ? I nedd to have two cardsz ?
     

Share This Page