Nintendo WFC ban rumors

Discussion in 'Wii - Hacking' started by unheared, Mar 25, 2009.

Mar 25, 2009

Nintendo WFC ban rumors by unheared at 8:54 PM (4,391 Views / 0 Likes) 33 replies

  1. unheared
    OP

    Newcomer unheared Advanced Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    Nintendo WFC ban rumors


    This error code indicates some type of unauthorized activity has occured in an online feature of a Nintendo Wi-Fi Connection game.

    I hear Nintendo are banning wii console on WFC.
    look out people

    [​IMG]
    [​IMG]


    Nintendo does seem to be banning (error code 20102) WFC hackers. The issue is that some say it scans for HBC and mariokart cheaters
     


  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    OH REALLY??

    It has been posted before...
    but nice screens
     
  3. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Oh man. Speed of light!
     
  4. ClaKK

    Member ClaKK GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 27, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    Italy
    "Unable to connect to Nintendo W-Fi"

    Fake?
     
  5. SirTempest

    Member SirTempest GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    Germany
    no fake, just a typo

    Error Code: 20102

    This error code indicates some type of unauthorized activity has occured in an online feature of a Nintendo Wi-Fi Connection game.

    What to do:

    Please call 1-800-895-1672 in the USA or Canada for more information.

    http://www.nintendo.com/consumer/wfc/en_na...mp;locale=en_US
     
  6. Master Mo

    Member Master Mo F.R.E.E.

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,176
    Location:
    Man Mo Temple
    Country:
    Germany
    source: http://gonintendo.com/viewstory.php?id=88083

    Did anybody expirienced this. Haven`t heard about it till today and as far as I can see the thread is from march [​IMG] I sure didn`t notice anything...
     
  7. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Its not been mentioned, so I assume not.
    Shame on you for bumping [​IMG]
     
  8. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    That sounds terribly fake. They give no proof at all of their claim. The last time they tried blaming WiFi bans on the HBC it turned out to be because they were using Ocarina cheats online and got caught.
     
  9. Master Mo

    Member Master Mo F.R.E.E.

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,176
    Location:
    Man Mo Temple
    Country:
    Germany
    Just wanted to find out if its true and I thought it would be better to use an existing thread rather than making a whole knew just to get this little information.

    Thanks [​IMG]
     
  10. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    http://hackmii.com/2009/03/nintendo-wfc-ban-rumors/
     
  11. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    urg... i've been pissed ever since the first person said this.

    WFC isnt blocked if you have HBC installed. we've been over that 20000000 times now i think.
     
  12. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    i posted this before wondering if it were true.
    well it is just a rumour...
     
  13. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    It's if you cheat online.

    And there's an easy way to fix this.
     
  14. axe97

    Member axe97 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    121
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    so they Do really ban you if you use ocarina? so far, everything has just been rumors, with no real proof.
     
  15. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    This is the third ban wave they've had.
    http://www.youtube.com/watch?v=j3G5S7beaVI

    It is for online cheating.
     
  16. bytor

    Member bytor GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United Kingdom
    Good, hopefully it'll put a stop to all these knob heads ruining The Conduit's online multiplayer [​IMG]
     
  17. Kenshin Br

    Member Kenshin Br GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    146
    Country:
    Brazil
    I wasn't able to connect yesterday and the same happenned today.

    So I thought that I was banned... But now I can connect. No problem. LOL.
     
  18. bytor

    Member bytor GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    296
    Country:
    United Kingdom
    Had someone cheating earlier this morning by sorting through walls and he still got his arse handed to him on a plate by everyone lol [​IMG]
     
  19. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    There's a really easy way to get past this. [​IMG]
     
  20. Meow Mix

    Newcomer Meow Mix Newbie

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    Something similar happend to me, I wanted to go on wi-fi on brawl but it wouldn't let me and our internet was fine so I tried a few hours later and it worked.
     

Share This Page