Nintendo Switch firmware update 13.2.1 released, Atmosphere updated to 1.2.6

Screenshot_20220119-183921_Brave.jpg

Mere hours after Pokémon Legends Arceus was leaked online, a new Nintendo Switch update quietly released. As usual, the menu of the day is as expected, with version 13.2.1 adding nothing but stability. You'll want to refrain from updating if you're running CFW until more is known about this software update.

:arrow: Source: https://en-americas-support.nintend...tch-system-updates-and-change-history#current

UPDATE: Sciresm has released an update to Atmosphere, adding support for this latest firmware.
 

spotanjo3

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 6, 2002
Messages
11,017
Trophies
1
XP
5,593
Country
United States
No. Sorry. PSP and 3DS take that cake. 3DS you could update and retain CFW. PSP just required 2 files for every update. No need to worry about bans or SysNAND or EmuNAND or bricks on those systems.

Yeah, you are right but I am talking about PS4 and Nintendo Switch. Not an oldies. :)
 

TomSwitch

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 10, 2019
Messages
2,146
Trophies
1
Age
42
XP
6,554
Country
United States
And there are the people with the patched switch :nayps3:
:cry:
Please find a way to hack it with software
I am sure some small efforts are on going from time to time. Don't hold your breath.
Intense effort won't come until Switch gen 2 comes. Also it may be good to hold in private the exploit found now for gen 2. I think that might benefit the community at large much more.
 

aluckychild

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Nov 15, 2021
Messages
65
Trophies
0
Age
32
XP
101
Country
Indonesia
Hi.
You need to update Hekate. Can't post any links yet so just google for Hekate v5.7.0, unzip it on your sd card and you'll be fine:
You also might want to rename hekate_ctcaer_5.7.0.bin to somewhat name you have for a Payload.
Yes thank you.
All i need just to download the latest FW and copy paste it to the sdcard, and voila it works lol
 

urherenow

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
4,159
Trophies
1
Age
46
Location
Japan
XP
2,731
Country
United States
OP hasn't added the hekate update yet. It's released.

For those who couldn't do anything because of hekate issues (prior to the latest update), all you had to do is launch fusee.
 
Last edited by urherenow,

nodnil

New Member
Newbie
Joined
Jan 26, 2022
Messages
2
Trophies
0
Age
111
XP
11
Country
United States
I updated to the latest firmware and updated atmosphere/hekate, but selecting the app to reboot to payload reboots the system into my sysmmc version instead of hekate. Is anyone else having this issue or did I miss something?
 

TomSwitch

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 10, 2019
Messages
2,146
Trophies
1
Age
42
XP
6,554
Country
United States
I updated to the latest firmware and updated atmosphere/hekate, but selecting the app to reboot to payload reboots the system into my sysmmc version instead of hekate. Is anyone else having this issue or did I miss something?
reboot to payload is design to reboot to atmosphere not hekate, you want reboot to hekate you can either make a version yourself from the source or replace the payload with hekate
 
  • Like
Reactions: Donnie-Burger

malkin71

New Member
Newbie
Joined
Jan 4, 2016
Messages
1
Trophies
0
Age
41
XP
70
Country
United States
I updated everything and the sig patches but i can get death's door to work no matter what I do all I get is unable to start software error anybody know why.
 

TomSwitch

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 10, 2019
Messages
2,146
Trophies
1
Age
42
XP
6,554
Country
United States
I updated everything and the sig patches but i can get death's door to work no matter what I do all I get is unable to start software error anybody know why.
One quick one to try is airplane mode. Some games would crash if you block Nintendo server when wifi is on. (don't know about this game)
 

nodnil

New Member
Newbie
Joined
Jan 26, 2022
Messages
2
Trophies
0
Age
111
XP
11
Country
United States
reboot to payload is design to reboot to atmosphere not hekate, you want reboot to hekate you can either make a version yourself from the source or replace the payload with hekate
Where exactly would I place the payload on the modded sd card then? I did place the 5.7.0 payload, but it may be in the wrong spot. Is there a certain folder it must go in?
 
General chit-chat
Help Users
    Veho @ Veho: Probably.