Nintendo DS browser with M3 Real (Ram pak)

Discussion in 'M3 Adapter' started by ceanth, Jun 1, 2008.

Jun 1, 2008
  1. ceanth
    OP

    Newcomer ceanth Advanced Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    51
    Country:
    United Kingdom
    Im finding that the nintendo DS browser, used with my M3 real with ram pak, freezes all the time. Its totally unusable.



    Has anyone else experienced this or am i doing something wrong?
     
  2. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    how long do you wait when it "freezes"?
    the DS takes some time to load pages due to it's slow ram and bad internet connection.
    during this time it might act as if it's frozen
     
  3. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    It could be the case you haven't patched ROM, it's needed to be patched for use with M3 Reals expansion..
    And it is very slow, so it might look freezed, but you can see loading icon moving (I think it's in the upper right corner of the bottom screen)
     
  4. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    if it isn't patched it normally just displays a "no memory extension found" error on boot.
     
  5. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Actually, I never tried to run unpatched Browser, so I had no idea how it acts, but thanks for the info..
     

Share This Page