Nintendo DS Browser (eu) takes forever to boot up!

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by GammaGulp, Jul 17, 2007.

  1. GammaGulp
    OP

    Newcomer GammaGulp Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    I enable the RAM expansion using the EZ Flash 3 in 1 Tool and then I start the DS Browser rom and the blue bar goes soooooo damn slow! I'm on FAT32...should I reformat my microSD to FAT16? Will it go faster?
     
  2. refugio

    Member refugio GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    108
    Country:
    United States
    isnt the (U) version faster? idk
     
  3. Spikey

    Member Spikey Your Special Someone

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    2,284
    Country:
    United States
    The (U) version is the (E) version. They are the same, 1:1.
     
  4. GammaGulp
    OP

    Newcomer GammaGulp Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    is there something I'm missing though? That blue load bar of the R4 was moving so slowly...
     
  5. Spikey

    Member Spikey Your Special Someone

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    2,284
    Country:
    United States
    You're missing nothing. That's the good ol' true speed of the browser. Now you know why everyone says it's terrible.
     
  6. GammaGulp
    OP

    Newcomer GammaGulp Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    But what about people with the actual legit cart? I wasn't even "in" the browser/game yet..
     
  7. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    You probably have a bad/corrupt rom. This may be related to the microSD corruption problem you mentioned in a different thread.
     
  8. GammaGulp
    OP

    Newcomer GammaGulp Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    It's not related because the corruption happened when copying those GBA files..copying other files to my microSD card don't do anything bad.
     
  9. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    Try redownloading the rom again though.
     
  10. GammaGulp
    OP

    Newcomer GammaGulp Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    Well, nevermind. I triedl oading it again and everything loaded just fine.. [​IMG]
     
  11. IainDS

    Member IainDS GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    250
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    . . . nice
     

Share This Page