Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TomF1

    TomF1 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    France
    Yep, the ez5i, the iSmart Premium, Hyper-R4i, the R4i.cn, the M3i SDHC.

    In fact all ez5i clones.

    But, they are not working again. They never been blocked. [​IMG]
     
  2. Kragar

    Kragar Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    Canada

    you tease for a second I thought m3i cards were back up and running on 1.4.1 [​IMG]
     
  3. higart

    higart Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Ok, as my daughters R4i seems to be dead now, has anyone got any strong opinions about getting an EZ-Flash Vi now its confirmed working on 1.41e?

    Given the rate she got through R4's (lost, broken etc) I don't think I want to stretch to nearly £25 for an acekard but at the same time I'm cautious that N might try and block this card too.

    All appears to have settled now but...

    Any advice gratefully received [​IMG]
     
  4. Amber Lamps

    Amber Lamps Banned
    Banned

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    just wait about a month and every card will be updated. acekard 2i is still going to be on top.
     
  5. emigre

    emigre i am a free i am not man a number
    Member

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    8,379
    Country:
    United Kingdom
    Actually AK2s cost you half that at shoptemp

    but give a fortnight to a month and reassess the situation by then, rather than a knee jerk. I'm going ot hazard a guess that the majority (of decent quality) of cards will be fixed by then.
     
  6. higart

    higart Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    Ah yes, sorry I meant the Supercard DSTWO as they already have the fix.

    thanks for the advice - patience is a virtue not necessarilly present in pre-teen girls though!

    Looks like I'll have to plan some family fun for this weekend to keep her occupied [​IMG]
     
  7. xLaraCroftx

    xLaraCroftx GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    its not present in me neither and im 27 [​IMG]
     
  8. Alter

    Alter GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    151
    Country:
    United States
    Yes, please. I've got the same thing going on here. Personally, I'm using a DSTTi. It's listed as "not functioning", but I haven't seen anyone post evidence of that.
     
  9. gumbyx84

    gumbyx84 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    556
    Country:
    United States
    They just released a new firmware for the DSTTi that bypasses the firmware lockout.
    http://gbatemp.net/t253149-dstti-firmware-...ystems-released

    I'm still waiting on Acekard......
     
  10. higart

    higart Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    8
    Country:
    I accidently updated my daughters card with Star Wars Lethal Alliance and it is now giving me an error message.

    Also, if you read the whole discussion on the linked post, it appears the DSTTi fix is a spoof and does not work.
     
  11. gumbyx84

    gumbyx84 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    556
    Country:
    United States
    Well poop. Sorry about that. Swear when I read it it wasn't updates to say it was fake....
     
  12. Saml

    Saml Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    25
    Country:
    They already updates the Windows 7 for anti-piracy!
     
  13. DonnaxNL

    DonnaxNL Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 11, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    On Acekard2i - AKAIO 1.7 it doesn't work [​IMG]
     
  14. zangafan27

    zangafan27 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    Canada
    All I can say is...

    FFFFFFFFFFFFFFFFFFF**********************************KKKKKKKKKKKKKK YOOOOOOOOOOOOOOOU NINTENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! [​IMG]

    Wait... I have a ds lite!!!! YAAAAAAAAAAAAY!!!! [​IMG]
     
  15. Lilith Valentine

    Lilith Valentine GBATemp's Official Succubus™ That’s crazy
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    23,284
    Country:
    Antarctica
    It won't work until a fix is or ever will be released.
     
  16. Prime_Zero

    Prime_Zero GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    280
    Country:
    United States
    Its reasons like this that im glad I stuck with the Ds lite as well, its only problem is the weak speakers. A gba port is way better than a camera and Ds that upgrades to cause problems like this...

    Though I still feel bad for all of you who are having problems with this now... maybe a fix will come out soon hopfully. [​IMG]
     
  17. Jaylen

    Jaylen Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    well i just have one question...
    i know m3i zero is listed as blocked

    but...

    WHAT ABOUT THE GMP-Z003 Model?
    is that one blocked also?
     
  18. jurassicplayer

    jurassicplayer Completionist Themer
    Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,442
    Country:
    United States
    Generally, M3iZero listed as blocked refers to all types of M3iZero, but feel free to test and tell us your results at your own risk.
     
  19. nodd

    nodd Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Serbia, Republic of
    GMP-Z003 model is also blocked [​IMG]
     
  20. Black_Knight_666

    Black_Knight_666 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    457
    Country:
    ouch! that must suck :/ im so glad i NEVER update my dsi firmware [​IMG])
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - flashcards, Nintendo, firmware

Thread Status:
Not open for further replies.