Nintendo 3DS Menu 2.1.0-4 U---- acekard i

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by christian666, Jul 28, 2011.

Jul 28, 2011
  1. christian666
    OP

    Newcomer christian666 Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    hi all,

    here is my question:

    I have updated my nintendo 3ds to Nintendo 3DS Menu 2.1.0-4 U

    --- before the update of Nintendo 3DS Menu 2.1.0-4 U, i was able to use the acekard i----

    but my acekard is not working.

    how can I get it work again(im good with comps. but not with the n3ds)(its for my little brother)


    thank you all.
     
  2. machomuu

    Member machomuu Drops by occasionally

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    8,437
    Location:
    The Courtroom
    Country:
    United States
    What version were you on before the update?
     
  3. christian666
    OP

    Newcomer christian666 Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    I wish i knew but I assume it had the very first one, since the 3ds was purchase when it came out(within the first month)
     
  4. machomuu

    Member machomuu Drops by occasionally

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    8,437
    Location:
    The Courtroom
    Country:
    United States
    That's your problem, the second to last update blocked flashcarts, you need to update your Acekard's firmware.
     
  5. christian666
    OP

    Newcomer christian666 Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States


    sweet,

    how can i update the firmware?--(im very noob with this stuff)
    http://www.acekard.com/download.php (i guess is this web )
     
  6. christian666
    OP

    Newcomer christian666 Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    i will apprecciate your help in updating my firmware


    thank you
     
  7. Burton

    Member Burton Real Life VIP and Educator

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    880
    Country:
    Puerto Rico
  8. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,908
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    Download the latest update file and run it on your Acekard while using a DS/DS Lite/DSi/3DS that still works with the Acekard. After the update is completed, the Acekard's icon should change to a Dorasu icon (a pink bow) and work with 3DS 2.1.0-4.
     
  9. christian666
    OP

    Newcomer christian666 Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    i got it, i need it to update the firmware like u said(using a nintendo dsi and not the 3ds)


    yay.....
     
  10. Alexandre Verrie

    Newcomer Alexandre Verrie Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    Just use the AKAIO 1.87 ....
     
  11. eggsample

    Member eggsample punahussy

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    529
    Country:
    Poland
    So if I have onlu 3DS not updated and acekard I ca update AK via 3DS and update console then?
    The thing is I'm wondering aboud successfull update via 3DS. AK is hw81.
     
  12. machomuu

    Member machomuu Drops by occasionally

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    8,437
    Location:
    The Courtroom
    Country:
    United States
    AKAIO has nothing to do with this.
     
  13. beenii

    Member beenii GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    141
    Country:
    Germany
    dear polish user.
    your completly right. if u have a 3DS, which currently works with your AK2i, you can use the 3DS to update. no problem since you have a HW8181
     
  14. oran

    Newcomer oran Member

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    30
    Country:
    France
    You might need to upgrade your acekard 2i on a lower version 3ds
     
  15. Austin1227

    Newcomer Austin1227 Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    So can someone link me to instructions to update my Acekard, I'm a noob.
     
  16. keasy

    Member keasy GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    133
    Country:
    United Kingdom
  17. Austin1227

    Newcomer Austin1227 Member

    Joined:
    Jun 27, 2011
    Messages:
    15
    Country:
    United States

Share This Page