Nintendo 3DS × SuperCard DSTWO

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by lsk0754, Mar 3, 2011.

Mar 3, 2011

Nintendo 3DS × SuperCard DSTWO by lsk0754 at 7:38 AM (12,457 Views / 0 Likes) 57 replies

  1. lsk0754
    OP

    Newcomer lsk0754 Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States


  2. Vigilante

    Member Vigilante TempLurker

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,555
    Location:
    CyberSpace IQ:OVER 9000
    Country:
    Philippines
    Wow this is great
     
  3. indask8

    Member indask8 New Member Forever

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    987
    Location:
    Look at the Flag...
    Country:
    France
    Now it's really time to go beyond DS. [​IMG]
     
  4. CannonFoddr

    Member CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,106
    Location:
    Sitting by computer
    Country:
    United Kingdom
    FYI - Google translation of http://www.yyjoy.com/?p=16305

    So now that 4 cards proven to work on the 3DS (& I own 3 of them [​IMG] )

    EDIT: Just realised something - that was a English DS2 working on a Japanese 3DS.
    IIRC the 'jap' version DS has a different kernel - meaning (possibly) a different update ?? [​IMG]
     
  5. sebastiaan4489

    Newcomer sebastiaan4489 Member

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    Netherlands
    Frontpage please
     
  6. bigpaws

    Member bigpaws Cat with da Big Paws!

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    604
    Location:
    Nintendo World
    Country:
    United States
    sweet
    now that they conqured the ds mode
    its time to advance and go to dsi then 3ds mode
     
  7. jonesman99

    Member jonesman99 GBAtemp's Official ArchAndroid

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    1,112
    Location:
    A Star Called Metropolis
    Country:
    United States
    I was wondering... when can u update the DSTWO firmware wirelessly? I've never seen that feature before.
     
  8. KingVamp

    Member KingVamp Great... AETHER!

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    9,597
    Country:
    United States
    Well it about time! [​IMG] [​IMG]

    Looks like you need a old ds to update.
     
  9. Godson777

    Member Godson777 Everyone's Favorite Blue Mario

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    394
    Location:
    idk
    Country:
    United States
    Sweet! Good thing I got a DSTWO! This is amazing!
     
  10. Vigilante

    Member Vigilante TempLurker

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    1,555
    Location:
    CyberSpace IQ:OVER 9000
    Country:
    Philippines
    This deserves front news
     
  11. fishykipper

    Member fishykipper pkmn breeder

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    613
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah boi!!!
     
  12. Bryon15

    Member Bryon15 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    989
    Location:
    united states
    Country:
    United States
    So how will this update work exactly? You have to update it using a ds lite then it will play on 3DS? There's nothing about this on supercard's website.
     
  13. Tonitonichopchop

    Member Tonitonichopchop GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    1,210
    Country:
    United States
    This is great! I was waiting for this news. If after a few updates Nintendo doesn't block it, I may just sell my DSI for a 3DS.
     
  14. mechagouki

    Member mechagouki Kill 'em all...

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Messages:
    600
    Location:
    Toronto, ON
    Country:
    Canada
    Wow! that video was painful to watch. I think I'll wait for an official announcement from Supercard team.
     
  15. CannonFoddr

    Member CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,106
    Location:
    Sitting by computer
    Country:
    United Kingdom
    I'm guessing that when it is released - we need to download a 'ds2boot.dat' file, stick it onto the DSTwo card & boot up using either a DSPhat/Lite/DSi or DSi XL (since the DSTwo will not currently work on the 3DS)
    You'll get that status bar while it's updating - then you can go ahead & use it in the 3DS
     
  16. boktor666

    Member boktor666 Gbatemp's official Solar Boy™ Is Back!

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    805
    Location:
    Holland, somewhere :D
    Country:
    Netherlands
    It.... FInally ... Works?

    *Jizz*
     
  17. deathking

    Member deathking GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    647
    Country:
    United States
    MOVE over fish tycoon
    long live Alex rider storm breaker!!!!!
     
  18. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    I'm not surprise, they was gonna do it sooner or later
     
  19. AlanJohn

    Member AlanJohn くたばれ

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    3,425
    Location:
    Canada,New Jersey
    Country:
    Ukraine
    Too bad all the 3DS flashcarts don't have 3DS mode... I geuss I will need to wait until 2012 when the first 3DS flashcart will probably come out...

    P.S- Good job Ninty, you have officialy made the 3DS 100% compatible with flashcarts...
     
  20. ferret7463

    Member ferret7463 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    590
    Country:
    United States
    Now with the SCDS2 working we now will have a SNES and GBA emu on the 3DS!!!! [​IMG]
     

Share This Page