New ROMS that I add to the sd card don't load...

Discussion in 'Acekard' started by triassic911, Jun 22, 2011.

  1. triassic911
    OP

    triassic911 Burst Mode

    Member
    4
    May 9, 2007
    United States
    NYC, USA
    Hey guys. Basically I tried putting in 2 roms on my sd card for my acekard. Yugioh World Championship 2009 & 2010. For some reason, whenever I try to load them, they stay on the "loading" screen of the acekard, and these games never load. Yugioh 2008 and many other games (pokemon black & white, mario kart, zelda, etc...) work just fine. I am on AKAIO 1.8.7 and I am using an A-data 8gb microsd card which is class 6. What could be the problem?
     
  2. serenade.63

    serenade.63 GBAtemp Fan

    Member
    3
    Apr 17, 2011
    United States
    I have this problem with new roms also, but it seems that if you wait long enough they load up just fine and every time after that they load up nice and fast like the others.
     
  3. triassic911
    OP

    triassic911 Burst Mode

    Member
    4
    May 9, 2007
    United States
    NYC, USA
    I'm going to format my sd card and try again. Hopefully that might fix the problem.
     
  4. triassic911
    OP

    triassic911 Burst Mode

    Member
    4
    May 9, 2007
    United States
    NYC, USA
    Nice, that did fix the problem. I thought about doing it after I posted this thread, so I apologize for that.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice