NEW! NeoGamma R3 custom channel!!

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by rAiN mAn 2o0o, Jun 3, 2009.

Jun 3, 2009
  1. rAiN mAn 2o0o
    OP

    Member rAiN mAn 2o0o GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    179
    Country:
    United States
    EDIT* Now R4 rc2

    Many of you were asking for a channel with a diff banner and icon besides the hulk.. well here it is..(until someone makes something better) Just something I made with wadder in about 2 minutes..This is NOT autoboot.. ALSO INCLUDES Wii-sh sounds!!

    This is simply NeogammaR4 RC2 injected into a wad with the icon from Neorame's loader and the banner art done by ShadowMoses (slightly altered to add Neogamma edition).. Thanks to everyone for the original hard work. This is nothing more than a combination of other's hard work through the use of wadder. THX WiiPower!!

    Tell me what ya think!!!

    Banner

    [​IMG]
    Icon
    [​IMG]

    Download

    http://www.mediafire.com/?m2ymznlh1jz
     
  2. AbraCadvr

    Member AbraCadvr GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 29, 2005
    Messages:
    133
    Location:
    Saint-Lin-Laurentides,Quebec
    Country:
    Canada
    thank you for this [​IMG]
     
  3. El-Grosso

    Member El-Grosso GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    137
    Country:
    United Kingdom
    anyway to make it autoplay?
     
  4. b2cool

    Newcomer b2cool Advanced Member

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    87
    Country:
    United States
    Thanks! I'm using it right now.
     
  5. shamsham

    Newcomer shamsham Newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Can you please explain?

    I just recently softmod my wii using twilighthack-toHBC-to HBB-loading Gator v3.0, but I have trouble with certain titles. (NTSC/USA) Any help?

    Also, if it helps, I use IMGBurn on 4x w/ DVD-R. Again, I have several titles that work great, even newer stuff like Tiger Woods 2010, MadWorld, Deadly Creatures, etc..., but could not get Indiana Jones Staff of Kings or Lumberjack and few others...[​IMG] wating the discs...lol

    Any advice???

    Thanks!! [​IMG]
     
  6. zektor

    Member zektor GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Messages:
    1,325
    Country:
    United States
    Very nice! I am a big fan of a good ol fashion channel [​IMG] Keep it updated!
     
  7. shamsham

    Newcomer shamsham Newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Sorry for my ignorance...

    But how do I update it? You don't mean update the wii do you? I'm running v3.4...

    Thanks!
     
  8. shamsham

    Newcomer shamsham Newbie

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    Right on load the WAD and we are rolling! THANK YOU
     
  9. Raist

    Newcomer Raist Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I'm having a strange problem with this, I have one of the very first Wii modchips in my machine that became obsolete around the time of mario being released.

    Recently i soft modded my wii and everything has been working fine until this game, i had the green screen so have used this programme and now instead of going to green screen it is bringing up the old Error 001 message, is there anyway around this without opening up my wii again?


    Oh and thanks for this by the way this forum has been a massive help since i got into soft modding so thank you to all the people who put tips up helping people
     
  10. yabel

    Newcomer yabel Advanced Member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    82
    Country:
    United States
    I get Error -1022 when tryin to install the wad.
    Any ideas?
     
  11. Vegeta

    Member Vegeta GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom

Share This Page