New M3 Slot2 Firmware (V32)

Discussion in 'M3 Adapter' started by fantasymick, Mar 21, 2007.

Mar 21, 2007
  1. fantasymick
    OP

    Newcomer fantasymick Newbie

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
  2. Madrigal

    Member Madrigal GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    218
    Location:
    Victoria, B.C
    Country:
    Canada
    Nice!! Been waiting forever for this. Any changelog?
     
  3. misterion

    Newcomer misterion Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    31
    Country:
    Belgium
    What was wrong with the M3 site on the last days ??? It showed old updates ...
     
  4. aslacker55

    Member aslacker55 I like pie

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    631
    Location:
    So Cal
    Country:
    United States
    The m3adapter.com was being worked on, it was down for a while. m3adapter.net was fine and all the downloads were working.
     
  5. CYatta

    Member CYatta GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    327
    Country:
    United States
    I know normally their downloads are slow, but in this case, I can't even get it started. Anyone have an alternative link?
     
  6. Madrigal

    Member Madrigal GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    218
    Location:
    Victoria, B.C
    Country:
    Canada
  7. CYatta

    Member CYatta GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    327
    Country:
    United States
    Thank ya kindly good sir.
     
  8. misterion

    Newcomer misterion Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    31
    Country:
    Belgium
    Yeah ! Thanx a lot !
     
  9. gamecaptor

    Member gamecaptor R.I.P. Densetsu. Legends never die!

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    456
    Location:
    Hyrule most of the time
    Country:
    United States
    Anyone know if this resolves the issue with Castlevania: Portrait of Ruin?
     
  10. bleak

    Newcomer bleak Newbie

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I didn't try out every setting but at least on Software Reset, 4x DMA and Trim ROM it still freezes. Hopefully maybe a different combo works now...

    Fortunately, Lunar Knights, Hotel Dusk and Phoenix Wright run problem free on the above settings.
     
  11. Untouchable757

    Newcomer Untouchable757 Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    Castlevania Portrait of Ruin EU worked for me on the latest firmware. Now the US didn't but EU did. I hope they fixed the problem with Wario: Master of Disguise
     
  12. haveasafeday

    Newcomer haveasafeday Member

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Messages:
    39
    Country:
    United Kingdom
    The EU didn.t work for me for me on those settings. I still have problems with it freezing [​IMG]
     

Share This Page