new m3 firmware

Discussion in 'M3 Adapter' started by blackbunny, Apr 16, 2008.

Apr 16, 2008

new m3 firmware by blackbunny at 11:53 AM (1,685 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. blackbunny
    OP

    Newcomer blackbunny Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    30
    Country:
    Australia
    k the new m3 firmware is dog shit. yugioh 2k8 keeps freezing and i keep loosing my rating. nigrating to the older firmware

    k ty for listening. just had to get this of my chest
     
  2. KooLDiMe

    Newcomer KooLDiMe Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    40
    Country:
    Indonesia
    yeah, i have the same problem.. my games just keep on freezing more frequently than before. i got two DS Real (different versions) n Kingston mSDs, n i've tried swap them over with the same result, so i don't think this is a hardware issue..

    btw, which older firmware that is stable? i think im gonna revert it back, coz most of the firmware updates that i know is only fixed soft-reset problems or so, n i don't use this feature that much..


    Thanx.
     
  3. jimmyjam

    Newcomer jimmyjam Advanced Member

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    66
    Country:
    United Kingdom
    k c u l8a m8.
     
  4. chaotic_geo

    Member chaotic_geo GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    202
    Country:
    United Kingdom
    I have clocked 120 hours with the new v3.4.

    I think you're chatting bull....
     
  5. Chedderknight

    Member Chedderknight GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    128
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    Ive encounter no problems at all, was the rom a clean dump?
     
  6. blackbunny
    OP

    Newcomer blackbunny Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    30
    Country:
    Australia
    im gonna turn off soft reset. maybe that causes problems
     
  7. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,186
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    mine works fine
    soft reset off
     
  8. Nottulys

    Member Nottulys GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    491
    Location:
    HDCA
    Country:
    United States
    The new Firmware hasnt froze one me, although, it has renamed some of my games on it, and when I tried to rename them, they kept going back to what the M3 Real named them.

    I had to delete them, then throw them back on.
     
  9. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,186
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    thats odd
    never had any roms rename them selves
     

Share This Page