New Black Wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LaoBoy507, May 5, 2010.

May 5, 2010

New Black Wii by LaoBoy507 at 8:59 PM (1,502 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. LaoBoy507
    OP

    Newcomer LaoBoy507 Newbie

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    is there a soft-mod for the new black wii's? cause i pre-ordered mine already and its coming this sunday...anybody have a clue?
     
  2. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    jesus christ did u read the sticky and see the thread that says modify ANY wii? This is like the 500th thread about it. ANY wii means black white blue green purple. Is it a goddamn wii? then guess what.
     
  3. olliepop2000

    Member olliepop2000 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    457
    Location:
    North West UK
    Country:
    United Kingdom
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
  5. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Same mod as any 4.2 wii. Follow the "Modify any wii" guide at the top.

    Black wiis are too new for bootmii as boot2 though. They also have a D3-2 drive, so no disc backups either. Use a USB loader.

    EDIT: Argh. Beaten by 1 minute!
     
  6. linuxares

    Member linuxares GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 5, 2007
    Messages:
    1,371
    Country:
    Sweden
    Black wiis has been in Asia and Europe for months now.
    So yes, they are hackable.
     
  7. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States
    what i meant to say was
    $%*@$@%##$@$@##
     
  8. robiul

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    Wait they can't play backable dvds?
     
  9. Langin

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    Sorry it canĀ“t, but you can use USBsticks or usb drives to load games from! [​IMG]
     
  10. robiul

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    what if you used a mod chip?
     
  11. robiul

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    ok thanks guy
     
  12. cheez203

    Member cheez203 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    131
    Country:
    Canada
    Dont worry, your not losing anything by not being able to play disc backups. They only run at 3x but if you run them using a hardrive you get like 8x or something. much better.
     
  13. cthg

    Member cthg GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    197
    Country:
    United States
    Ya, man USB loader is piracy on steroids!!
     

Share This Page