New AUS Firmware (1.3A) doesnt block AceKard 2i

Discussion in 'Acekard' started by vertabray, Apr 2, 2009.

  1. vertabray
    OP

    Member vertabray GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    178
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    I just updated my DSi...... nearly crapped myself doing it, and my Acekard 2i WORKS!!!!!!!!! [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    WAAHOOOO

    [​IMG]

    [​IMG]

    I know it doesnt show im using a acekard but I dont have a vid sorry.

    [​IMG]

    This shows the DSi Browser downloaded after the update beside my AK2.
     
  2. HaloBenish

    Member HaloBenish GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    383
    Country:
    Canada
    great news! I just hope US DSi works with AceKard 2i (assuming it doesn't)
     
  3. OzModChips

    Member OzModChips GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    570
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
  4. Akothegreat

    Member Akothegreat GBAtemp Regular

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    123
    Country:
    Philippines
    Does downloading DSi browser also updates the DSi?
    Anyway, that means AK2i works!
     
  5. vertabray
    OP

    Member vertabray GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    178
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    You are forced to update before you can enter the store to get the browser [​IMG]
     
  6. dominici

    Newcomer dominici Newbie

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    Australia
    Brilliant! Thanks vertabray!
     
  7. CoconutCake

    Member CoconutCake GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    162
    Country:
    United States
    Strange... I wonder why Nintendo is backing off on blocking flash cards on DSi? I really thought they would.

    Or maybe they're just waiting till all the regional launches are done, and then they'll introduce FW that blocks stuff. Hmm.
     
  8. Nintendude92

    Member Nintendude92 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    507
    Country:
    United States
    This is good news incase AK2i does work on US DSi. I would hate not being able to download anything.
     
  9. Roymund

    Newcomer Roymund Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    14
    Country:
    1.3J doesn't block the Acekard 2i either. Whatever 1.3 is, it has nothing to do with blocking any cards.
     
  10. agentgamma

    Member agentgamma I dont know what to put here

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    876
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Antarctica
    YES!!
    So I can get the browser and still use my future AK2i [​IMG]
     
  11. avenue

    Newcomer avenue Newbie

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Australia
    Is there anybody else out there who has updated their Aussie DSi firmware, and has an Acekard 2i that works?
     
  12. chintendox

    Newcomer chintendox Member

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    49
    Country:
    United States
    worx 4 me ova heeyar!!!!!!!!!!1111
     
  13. Livin in a box

    Member Livin in a box Livin' in a cardboard box

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    1,794
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Why have you bumped a topic that's months old and replied with text talk? Just annoying IMHO.
     
  14. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    You should see some of his other posts. Size 7 font, all caps, exclamation marks, and told a moderator to shut up.
     

Share This Page