Netgear WGR613VAL

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by sphere9, Nov 29, 2007.

Nov 29, 2007

Netgear WGR613VAL by sphere9 at 1:52 AM (939 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. sphere9
    OP

    Member sphere9 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    463
    Country:
    Australia
    i have no idea what i'm doing anymore [​IMG] i put my WEP into the DS and get I get error 52000 and something about a DHCP, please help me :S
     
  2. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
  3. sphere9
    OP

    Member sphere9 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    463
    Country:
    Australia
    ok, after reading through and attempting that i'm still receiving error 52000 [​IMG]
     
  4. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
    Well, you may have checked this already but... official help page for that error code:
    Link
     
  5. sphere9
    OP

    Member sphere9 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    463
    Country:
    Australia
    yeah i've seen that, my router isn't shown on their page [​IMG] but on that first page you sent me it is, i have no other wireless devices connected to the computer besides my DS and Wii (Neither of which is working with my router at the momment)

    [​IMG]

    UPDATE:

    thread now here [​IMG]

    CLICK ME
     
  6. sphere9
    OP

    Member sphere9 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    463
    Country:
    Australia

Share This Page