NeoGamma R6 Autoboot Channel

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Vegeta, Jul 4, 2009.

Jul 4, 2009

NeoGamma R6 Autoboot Channel by Vegeta at 7:47 PM (137,611 Views / 0 Likes) 98 replies

  1. Vegeta
    OP

    Member Vegeta GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom


  2. neardark

    Member neardark GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    278
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for this, will grab it and see what its like.
     
  3. djda

    Member djda GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    240
    Country:
    Barbados
    Very nice was looking for this
    and would you like a mirror?
     
  4. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    If you compile it yourself be sure to use the latest svn of libogc, or else i can't guarantee it works as well as my release.
     
  5. Vegeta
    OP

    Member Vegeta GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom
    Yep, I'm compiling it myself.

    Would the latest libogc be 1.7.1a?

    http://sourceforge.net/projects/devkitpro/files/
     
  6. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
  7. hackotedelaplaqu

    Member hackotedelaplaqu GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    533
    Country:
    France
    What part of the source must be changed in order to set autoboot ?
     
  8. Vegeta
    OP

    Member Vegeta GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom
  9. djda

    Member djda GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    240
    Country:
    Barbados
    Never used Neo gamma till now but am i the only one getting a #001 error (unauthorized device detected) when trying to run dvds?
     
  10. Vegeta
    OP

    Member Vegeta GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom
    Tried compiling the svn libogc, got a bunch of "defined but not used errors" and after compiling, the include folder is empty although it manages to build the stuff in the lib folder just fine.

    http://pastebin.com/f35e5fc3

    Got any idea what I'm doing wrong?

    I've pulled the download to the channel until I can get this working.
     
  11. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Use a not broken cIOS like rev9, 10 or 13a.
     
  12. djda

    Member djda GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    240
    Country:
    Barbados
    ahh that makes sense thanks. I was wondering when i would find something that doesnt work with rev12
     
  13. Vegeta
    OP

    Member Vegeta GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    188
    Country:
    United Kingdom
    Figured it out.

    Now compiled with the latest svn libogc, download link updated [​IMG]
     
  14. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    thank's for this updated version and looks like Wiipower even kinda approves of this release thanks to the both of you and the updates! [​IMG]
     
  15. johny48

    Newcomer johny48 Member

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    thanks for this m8 been using this to get some games working thanks to to wiipower as well for making such a fine loader
    cheers johny48
     
  16. icewarp

    Newcomer icewarp Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    58
    Location:
    Araras - SP
    Country:
    Brazil
    How do I install a WAD?
     
  17. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    use wadmanager ....

    If you really don't know or have a clue how to install a wad!? ....Then suggest read ALL the posts on the forum regarding Wii hacking and using/installing wads before proceeding!
     
  18. icewarp

    Newcomer icewarp Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    58
    Location:
    Araras - SP
    Country:
    Brazil
    Thanks, I was reading and found it in downloads. Really appreciate the help.
     
  19. icewarp

    Newcomer icewarp Advanced Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    58
    Location:
    Araras - SP
    Country:
    Brazil
    Installed it successfully, it's very nice. I was in doubt since I thought the WAD was just about sound&image, but it actually loads neogamma automatically. Thanks again.
     
  20. TeenTin

    Member TeenTin GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    1,217
    Country:
    Hong Kong
    Two requests :

    1. Would you please put to any space other than Megaupload ?

    2. Would you please release the dol file so that I can make use of forwarder ?

    Many many many thanks indeed !
     

Share This Page