Neogamma - dvd issues

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by krusty_fr, Jan 10, 2010.

Jan 10, 2010

Neogamma - dvd issues by krusty_fr at 6:45 PM (1,027 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. krusty_fr
    OP

    Newcomer krusty_fr Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    France
    Hi everyone,

    I got a wii 3.3E.
    I installed cios 38 rev15 and I'm using Neogamma r8 beta 15.

    When I'm trying to boot on dvd in Neogamma, it got the screen where there are the title of the game etc...And then when normally the game show up, I got a black screen !
    It happens with official game or with a backup.

    Can somebody help me ?

    Thanks.
     
  2. Dialexio

    Member Dialexio GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,546
    Country:
    United States
    Official builds of NeoGamma don't work with cIOS rev15.
     
  3. krusty_fr
    OP

    Newcomer krusty_fr Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    France
    Wich Cios rev I have to use with Neogamma r8 b15 ?

    Thanks
     
  4. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Rev14
     
  5. krusty_fr
    OP

    Newcomer krusty_fr Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    France
    I uninstalled cios rev 15.
    I installed cios rev 14 and it's not working.
    I still have a black screen after dvd check in neogamma.

    Thank you guys for your help.
     
  6. Im bored

    Newcomer Im bored Advanced Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    NeoGamma r8 works with cIOS 14, and it does work with cIOS 15. But it is recommended to use cIOS 14 but if you need D/L support use cIOS 15. And as far as your black screen why dont you try to play around with your video settings. Video Settings is what causes a black screen for me usually.
     
  7. xaxa

    Newcomer xaxa Advanced Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    83
    Location:
    New York, NY
    Country:
    United States
    What game are you trying to run?
     
  8. MadClaw

    Member MadClaw GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    327
    Location:
    Usa
    Country:
    United States
    Guys his problem is elsewhere, not cIOS, what have you been installing recently?
     

Share This Page