NeoGamma/ Any Back-up Loader Wont Work!

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by ShadicZX, Jan 21, 2012.

Jan 21, 2012
  1. ShadicZX
    OP

    Newcomer ShadicZX Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    Hi guys, I'm very new here,
    but recently, My VERY OLD Wii 4.1U Has stopped loading back-up games. So far no guide has helped me.
    I've installed all cIOS's and am trying to use Neogamma R9 beta 56 but it goes to the green screen, then black, and it wont load!
    Help please?
    Details:
    4.1U Softmodded White Wii
    Neogamma R9 beta 56
    cIOS's: All d2x One's
    Please help me.
    It used to work fine, and I didn't have any problem, can anyone help me?
     
  2. PsyBlade

    Member PsyBlade Snake Charmer

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    2,204
    Location:
    Sol III
    Country:
    Germany
    check the usb drives filesystem for errors with a fs checker
    and check the games using wit
     
  3. ShadicZX
    OP

    Newcomer ShadicZX Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    I already did, and I also have used ModMii, but still the same problem
     
  4. Lucif3r

    Member Lucif3r GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    1,464
    Country:
    Sweden
    Eh, how about providing some useful info? Like, how are you loading the games (USB/DVD)? What cIOS's have you installed? etc etc.
     
  5. ShadicZX
    OP

    Newcomer ShadicZX Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    Loading from DVD-R and cIOS's installed are all d2x v7 final on slots 245-251
    Also, now it is saying,
    "Loading IOS 253"
    and then nothing happens.
     
  6. ShadicZX
    OP

    Newcomer ShadicZX Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    I am going to try DVDx Installer
     
  7. ShadicZX
    OP

    Newcomer ShadicZX Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    And also have ALL base's installed
     
  8. ShadicZX
    OP

    Newcomer ShadicZX Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    No Luck.
     
  9. Lucif3r

    Member Lucif3r GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    1,464
    Country:
    Sweden
    Your laser might be busted.
     
  10. ShadicZX
    OP

    Newcomer ShadicZX Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    It took me a while to say this, but I cleaned the fans and it worked!
     

Share This Page