1. Primworm

    OP Primworm GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    Does NeoDS work on the M3 Perfect? (SD). I seem to be doing all the converting properly, and im just using Metal Slug as a test. The only thing I've been unable to do is use the bios8 option in the patching, for whatever reason my bios file does not have those. I hope i dont have to put this on my R4, I'd have to shell out for a 2 GB card then.

    EDIT: Also, i forgot to mention i am DLDI patching, so thats not the issue, the issue is the roms dont show up on the list.
     
  2. cosmiccow

    cosmiccow Original Hippie
    Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    1,125
    Country:
    Gambia, The
    do you get a mslug.neo file from converting and did you put that in the root of your card?
     
  3. Primworm

    OP Primworm GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    yeah i got a .neo file. I even found a preconverted one, tried that, and nothing. Any Tips? i can screenshot my root if need be.

    EDIT: Heres the root screenshot [​IMG]

    I launch the emulator from the root, not the neods folder listed there.

    EDIT 2 : Another thing, ignore that KOF rom, i just tried changing the ext to see if it would show up on the list. It obviously didnt.
     
  4. cris92x

    cris92x GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    419
    Country:
    United States
  5. Primworm

    OP Primworm GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    yes thats what im using. I can try replacing the files though, just incase. Hang on, ill let you know in a few minutes.

    EDIT: Still nothing, im not sure whats wrong here, it should be working... Heres a picture of my screen for reference. My bad on quality, its a cellphone pic. [​IMG]
     
  6. cris92x

    cris92x GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    Could you tell me specifically what you do?
    How do you patch? etc.
     
  7. Primworm

    OP Primworm GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    If you mean how am i patching the roms, im doing it as shown in the following picture:
    [​IMG]

    The only thing that was edited was my name, besides that, thats how I'm patching that. If you mean DLDI patching, im doing that right, i have no doubts as far as that goes. Ive been doing it since DLDI was released. Explaining the picture, the failed to open part was because i forgot to put the bios zip in there. After that, it worked as far as patching goes, but the game still didnt show up on the list.
     
  8. cris92x

    cris92x GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    419
    Country:
    United States
    BINGO!!(sorry too much yu yu hakusho)
    IT SAYS NEOGEO.ZIP CANNOT BE OPENED So obviously you dont have it in the same folder as your other neogeo roms to be converted
    You need neogeo.zip with neodsconvert to actually convert .... if not then its useless
    BTW: sorry i took over 3 hours to answer... i went away
     
  9. Primworm

    OP Primworm GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    105
    Country:
    United States
    no no, you have it wrong, i have it in there properly. I do have it working now, i had to find a hacked version on the pocket haven boards. Quite odd to say the least, but it works great now.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Question, NeoDS,