NEEDED HELP!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by karl1295, Aug 1, 2009.

Aug 1, 2009

NEEDED HELP! by karl1295 at 10:49 AM (909 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. karl1295
    OP

    Member karl1295 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    I changed region e to u . so now i get "error 205958" at shop channel what to do?
     
  2. karl1295
    OP

    Member karl1295 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    please help me?
     
  3. Screemer

    Member Screemer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    1,248
    Country:
    Germany
    you can't do anything about that. your shop is locked to the eu-region. the only thing you could do is delete your shop-account, but you would loose everything you bought on the shopchannel. if you want to use the shopchannel and keep your purchases you have to revert your console region back to e.
     
  4. lostdwarf

    Member lostdwarf GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    1,071
    Location:
    ENGLAND
    Country:
    United Kingdom
    you plonker


    try anyregion changerANY REGION CHANGER
    what did you go changing regions for? what were you originally?(jap, eur, usa) just choose the region you used to have and it will fix you

    NEVER MESS WITH REGIONS OR YOU CAN BRICK you moron,
     
  5. emupaul

    Member emupaul GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    416
    Location:
    space
    Country:
    United States
    send your wii back to nintendo.
     
  6. Screemer

    Member Screemer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    1,248
    Country:
    Germany
    shut up. such comments absolutely show whos the moron. is looking for help not for the bullshit blasting out of your fingertips.
     
  7. lostdwarf

    Member lostdwarf GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    1,071
    Location:
    ENGLAND
    Country:
    United Kingdom
    dont tell me to shut up you twat

    i have helped him, i gave him a link, which is more than you did. twat
     
  8. zapu

    Member zapu GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    182
    Country:
    Poland
    lol, this guy wants to change his region and you are telling him to revert his setting back? Great advice, really.
     
  9. karl1295
    OP

    Member karl1295 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    well
    i am not so dumb ^^ i made backup point also [​IMG] and how this anyregion works? i never bought anything from shop channel
     
  10. zapu

    Member zapu GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 27, 2006
    Messages:
    182
    Country:
    Poland
    What do you want to change? Your shop region? To play rockband dlc from ntsc version for example?
     
  11. Screemer

    Member Screemer GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    1,248
    Country:
    Germany
    you should really work on your people skills. you sound like a little brat to me. ever heard about netiquette? might worth to give google a shot.


    @threadstarter:
    how did you change region if not with anyregionchanger in first place? can you access your wii setting menu?

    if you can and if you never bought ss in the shopchannel you could stick with your current region setting and just delete your shop account in the setting menu.
     
  12. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    That should have been the first question in this thread...!! [​IMG]
     
  13. karl1295
    OP

    Member karl1295 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    168
    Country:
    United States
    thank you all regionchanger did his work [​IMG]
     
  14. oxMUDxo

    Member oxMUDxo GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Location:
    Missouri - USA
    Country:
    United States
    I highly recommend that You install BootMii to the "boot2" of you're Wii and make a "NAND" back up.
    If you cant do that then you should install Pre-Loader v29.
    Both BootMii and Pre-Loader can be installed on the same Wii so if I where you I would install both.
    These are tools that let you fix a fully or semi bricked Wii, you'll be need them. [​IMG]

    Good Luck!
    AND BE MORE CAREFUL!!!!!
     

Share This Page