need the most updated firmware for r4

Discussion in 'R4 DS' started by Valguerra, Dec 23, 2009.

Dec 23, 2009
  1. Valguerra
    OP

    Member Valguerra GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    284
    Country:
    United States
    I just got an r4 and need the most updated firmware that works with recent games?
     
  2. Sefi

    Member Sefi GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 2, 2005
    Messages:
    311
    Country:
    I gave my old R4 card to a friend, but before I did I had Ysmenu on it and it ran everything including Bowser's Inside Story fine. So basically as far as I'm concerned it's the best firmware available for and R4 (I'm assuming you have a REAL R4 and not one of the many fakes?) Here's a guide to get the firmware on the card:

    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=97615
     
  3. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    get YSMenu+DSTT unofficial firmware 1.17a12
     
  4. hundshamer

    Member hundshamer GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    1,810
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Which R4 did you get as there are many clones and specific firmwares to each.
     
  5. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Since Valguerra just got it, I have to assume it's a clone.
     
  6. hundshamer

    Member hundshamer GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2009
    Messages:
    1,810
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    That's why I'm asking which one he has. There's a generous 5% chance it real.
     
  7. Valguerra
    OP

    Member Valguerra GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    284
    Country:
    United States
    well it r4-III upgrade, so do know if its real?
     
  8. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Clone.
    There is only ONE real R4 card. That's the R4.
    Anything else is a clone.
    R4-III
    R4SDHC
    R4i
    R4 Ultra
    etc etc etc
     
  9. Valguerra
    OP

    Member Valguerra GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    284
    Country:
    United States
    So what firmware can I use?
     
  10. basher11

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    on the front of your r4 III box, there's a website for it. go to that.

    or you can use YSMenu. i think you can use r4 III because the guy had it too.
     

Share This Page