Need someone to PM ios36 for vwii

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by Jadcox777, Jan 21, 2016.

  1. Jadcox777
    OP

    Jadcox777 Member

    Newcomer
    16
    0
    Jan 21, 2016
    United States
    Yes hello I cannot seem to be able to update my wii u and I need a iso36 in order to fix the issue if someone could message me a download or the file that would be wonderful thank you. I have a proper installer and everything I just need the file as I cannot find it online at a reliable source.
     
  2. Pestilence204

    Pestilence204 GBAtemp Fan

    Member
    308
    162
    Mar 15, 2014
    Canada
  3. Jadcox777
    OP

    Jadcox777 Member

    Newcomer
    16
    0
    Jan 21, 2016
    United States
    I understand what this is supposed to do but gosh dam for the life of me I cannot figure out how to get the common key I need for the stupid key.txt A little guidance on this step would be great.
     
  4. xfcrowman

    xfcrowman GBAtemp Fan

    Member
    431
    13
    Mar 14, 2009
    United States
    -Google "Wii U VWii Common Key se7ensins" and click the first link.

    -Copy the key and paste it into a blank .txt file. Remove any spaces between the letters/numbers. Name the file key.txt and place it in the same folder as NUSD for vWii.

    -Download vWii IOS36 (title is 0000000700000024, version is 3864) and click the pack WAD option.

    -Move the newly created .WAD to your SD card /Wad folder and install via a Wad Manager like YAWMM: http://www.hacksden.com/showthread.php/7241
     
    Last edited by xfcrowman, Jan 22, 2016
  5. Jadcox777
    OP

    Jadcox777 Member

    Newcomer
    16
    0
    Jan 21, 2016
    United States
    I have gotten the IS036 finally thank you but now it seems to throw up a -1022 error when I try and install it. Man this can get quite silly at times.
     
  6. Jadcox777
    OP

    Jadcox777 Member

    Newcomer
    16
    0
    Jan 21, 2016
    United States
    I could use a little help if someone can provide it I cannot seem to be able to post a syscheck due to it getting stuck on mounting the SD card after it runs does anyone know of this issue?