Need some brothers for starforce3 I am blackace

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by clYYlc, Aug 4, 2009.

Aug 4, 2009
  1. clYYlc
    OP

    Newcomer clYYlc Newbie

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I am done with the game killed sirius beat dread joker bb and acid ace rr and I got sick gigas for you to use like gimini thunder. I got sirius X Apollo Flame Xice hammer X libra scale X and acid Ace x and Dread jokerx.
    for real.......no joke.
    Friend code is 1720-1579-7674 please corvus or taurus will be best but i guess everything else than cygnus or gemini will do
    email me at TejadaHell@aol.com tell me what noise and time zone you are and just give the okay! [​IMG]
     
  2. GreatZimkogway

    Member GreatZimkogway Touhou Fanatic

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    2,140
    Location:
    Imoriata
    Country:
    United States
    Erm...what Noise form are YOU?
     
  3. clYYlc
    OP

    Newcomer clYYlc Newbie

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I am gemini and you are...?
     
  4. ShadowSol

    Member ShadowSol GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 28, 2009
    Messages:
    247
    Location:
    Lurking
    Country:
    Canada
    ima corvus noise! (my first and still only noise)
     
  5. clYYlc
    OP

    Newcomer clYYlc Newbie

    Joined:
    Aug 4, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Okay sweet! I need a corvus my fc is 1720-1579-7674 just tell me your friend code at TejadaHell@aol.com and I am gemini! My original name in the game is chaoslordY......
     
  6. branden2008

    Newcomer branden2008 Member

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    ill be ur bro im rogue noise

    heres my FC: 537092478700
     
  7. GreatZimkogway

    Member GreatZimkogway Touhou Fanatic

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    2,140
    Location:
    Imoriata
    Country:
    United States
    I hate noobs to this game. As is specifically said in the Info Email on the game for Rogue Noise, you cannot have friggen Brothers if you use Rogue Noise. It's the same as the last game, not going to change. Not hard to understand.
     
  8. cornell 529

    Newcomer cornell 529 Advanced Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    52
    Country:
    Puerto Rico
    actually there a possible way to have rogue form as a brother if you want to now check in youtube
     

Share This Page