Need palkia, will trade dialga

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by pottageb, Apr 23, 2007.

Apr 23, 2007
  1. pottageb
    OP

    Member pottageb GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    174
    Country:
    United Kingdom
    hey i have a lvl 49 dialga and i need palkia, anyone willing to duplicate there save and trade me palkia on the duplicate save?

    i am willing to do the same, so we will both have the 2 legendary pokemon!

    my FC is 2492 0576 7537.

    please post yours if ur up for it.

    cheers

    p,s anyone know how to copy a save file on G6 [​IMG]
     


  2. MaHe

    Member MaHe one lazy schmo

    Joined:
    Aug 4, 2006
    Messages:
    1,101
    Location:
    Maribor
    Country:
    Slovenia
    That's kinda lame, if you ask me ... but suit yourself.
    I'll trade my Palkia for something more interesting myself, anyways.
     
  3. pottageb
    OP

    Member pottageb GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    174
    Country:
    United Kingdom
    lame, how?

    it benefits us both
     
  4. DarkCrudus

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    yo man you put
    "hey i have a lvl 49 palkia and i need palkia"
    you should probably fix that
     
  5. pottageb
    OP

    Member pottageb GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    174
    Country:
    United Kingdom
    thanks for that.
     
  6. DarkCrudus

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    yeah no problem, i think this game takes awhile XP i have 15hrs into it and only 2badges, or maybe im just slow
     
  7. Sonic782

    Newcomer Sonic782 Member

    Joined:
    Oct 19, 2006
    Messages:
    30
    Country:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] I am 17 hours in with 7 badges [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  8. DarkCrudus

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    xD i must be really slow, or just exploring too much
     
  9. ambitous21

    Member ambitous21 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    692
    Country:
    United States
    damn i'd do it but i'm still only just got the fifth badge lol
     
  10. azndragonguy115

    Member azndragonguy115 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Messages:
    620
    Country:
    United States
    how many hours have you played?
     
  11. HBK

    Member HBK Clover - Fearless to Speak Now. ;)

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    1,813
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    I'm like 10 hours in and en route to the 3rd badge. I explore a lot. [​IMG]
     
  12. GamerzInc

    Member GamerzInc GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    342
    Location:
    Memphis
    Country:
    Antarctica
  13. Fieryshadowz

    Member Fieryshadowz GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    398
    Country:
    United States
    omg im 18hrs on en route to 5th badge !!!
     
  14. melloncollie

    Member melloncollie GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    163
    Country:
    United States
    Yeah, it is pretty lame.
     
  15. ambitous21

    Member ambitous21 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    692
    Country:
    United States
    crap.. i actually got 20 hours now.. and actually i only got 4 badges [​IMG]
    all because i was training that magikarp from level 5..
    and then i was training shinx to evolve..

    and i'm a completionist so i battled every single trainer, talked to every single person, and did everything include the pokemon contests [​IMG]
    and i'm catching a lot of pokemons along the way. seen 80, caught 44.
     
  16. pottageb
    OP

    Member pottageb GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    174
    Country:
    United Kingdom
    no1 wanna do this then?
     
  17. iamwhoiam

    Member iamwhoiam Honorary R4 Fanboy

    Joined:
    Dec 27, 2006
    Messages:
    1,201
    Location:
    Hull/Manchester, UK
    Country:
    United Kingdom
    Why is it lame? The whole point in pokemon collecting is trading, and since with flashcarts/action replay you can keep the original traded pokemon, what's shame in that? The original pokemon carts had glitches to duplicate pokemon whilst trading... but who cares, it's a win-win situation.

    Pokesav editing to add pokemon you can catch in-game is lame tho.
     
  18. ImprezaSTi

    Newcomer ImprezaSTi Member

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Messages:
    20
    Country:
    Canada
    i would help you but i am playing on diamond also.

    I am also looking for someone that has dialga and is willing to do this
     
  19. natkoden

    Member natkoden Not a New Member

    Joined:
    Jul 25, 2006
    Messages:
    776
    Country:
    Argentina
    I have Dialga lvl 51

    Will trade it for Palkia
     
  20. ambitous21

    Member ambitous21 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    692
    Country:
    United States
    ok i finally caught a palkia so i can do this

    the only thing is i'm on my way to E4 right now and if i fly back i'd have to surf the route again [​IMG]

    post here when you're online, i'll check every once in a while
    although it will be a better time after i beat E4 obviously, so i can roam around
     

Share This Page