need help transfering KH:COM

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by fruitpunch, Oct 1, 2007.

Oct 1, 2007
  1. fruitpunch
    OP

    Newcomer fruitpunch Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    everytime i transfer it over and try to play it says "PSRAM Not Enough" I dont know what to do..
     
  2. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    That's because it's the truth. The PSRAM isn't large enough. Use NOR
     
  3. Maverick_z

    Member Maverick_z When did i join again??

    Joined:
    Nov 25, 2002
    Messages:
    590
    Country:
    Canada
    to what and or where are you transferring it to?
     
  4. fruitpunch
    OP

    Newcomer fruitpunch Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    im transferring it to my EZ Flash 4 i have a 1gb mini sd. How do i change to NOR?
     

Share This Page